Aanbod

Algemeen

Radius is een stichting die in Leiden en Oegstgeest zorg wil dragen voor het versterken van de zelfstandigheid van ouderen en mensen met een handicap. Ook wil zij een bijdrage leveren aan het verlichten van de taak van verzorgende partners, familieleden en vrienden van ouderen en mensen met een handicap.

Voor het organiseren van de vele diensten en activiteiten van Radius kan een beroep gedaan worden op bijna 700 vrijwilligers.

Veel ouderen, chronisch zieken en mensen met een handicap in Leiden, Oegstgeest en een aantal omliggende gemeenten maken gebruik van één of meer diensten van Radius. Tien van hen - plus enkele vrijwilligers - vormen de Raad van meedenkers, een orgaan binnen de stichting dat gevraagd en ongevraagd suggesties kan doen, adviezen geven en vragen stellen met betrekking tot dat wat belangrijk is voor de klanten van Radius in het kader van de dienstverlening.

Raad van Toezicht

- Mevrouw J. Gussekloo, voorzitter
- De heer M.C. Teunissen, financiën/ICT
- De heer H.M. van Dijk, juridische zaken
- Mevrouw W.A.M. Zoetemelk-van der Hulst, gemeenten, aanbesteding, 
  bedrijfsleven, marktwerking
- Mevrouw A.S.J. Koks, AWBZ, Wmo

- Mevrouw D.H.C.M. Stolker, verandermanagement

 

Dagelijkse leiding

Directeur/bestuurder: de heer F.A. van Rooij
Adjunct directeur: mevrouw G.M.G. Snelder
Hoofd financiën: mevrouw C.H.A. Wesselius
 

Ondernemingsraad

Stichting Radius heeft een Ondernemingsraad die uit vijf leden bestaat. De OR komt regelmatig bijeen en heeft periodiek overleg met de directie. De bevoegdheden van de Raad zijn vastgelegd in het Reglement Ondernemings Raad. De leden van de Ondernemingsraad zijn:

- Mevrouw J.C. Wolffenbuttel-Bearne, voorzitter/2e secretaris
- Mevrouw A.J.M. Driessen, vice-voorzitter
- Mevrouw K. Lares, secretaris
- Mevrouw J.A. Heemskerk, lid - toekomstig secretaris
- Mevrouw R. Klapwijk, lid

 

Raad van Meedenkers

De Raad van Meedenkers bestaat uit circa tien leden. De Raad komt regelmatig bijeen en denkt vanuit het perspectief en in het belang van cliënten/deelnemers mee, met het beleid van Radius. De directeur/bestuurder zit de Raad voor.

 

Wanneer u vragen heeft of informatie wilt kunt u de receptie van Radius e-mailen via: info@radiuswelzijn.nl of bel tel. nr.: 071 707 42 00. De receptie zorgt ervoor dat uw vraag of verzoek om informatie terecht komt bij de vaste contactpersoon van de Raad van Meedenkers:
- De heer A. van den Bos (Xander)

- Mevrouw E. Bartels (Els)

Organigram

Hoe zit Radius organisatorisch in elkaar? Bekijk het hier.
 
Download Organigram Radius
Downloaden
 

Contact

Hoofdkantoor

Tel. 071 707 42 00
Hooglandse Kerkgracht 32
2312 HV Leiden
Tel. 071 707 42 00
Fax: 071 707 42 80
info@radiuswelzijn.nl
werkdagen: 8:30-17:00

neem direct contact op

Alle locaties in Leiden

Alle locaties in Oegstgeest

Klik hier
Klik hier

Aanmelden nieuwsbrief
voor vrijwilligers

 
Tafeltje Dek Je Leiden - Maaltijdservice Leiden - Maaltijden leiden - Kant-en-klaar maaltijd Leiden - Thuisbezorgen maaltijd Leiden - Maaltijden bezorgen Leiden - Maaltijden voor ouderen Leiden - Maaltijden aan huis Leiden - Koelvers maaltijden