Aanbod

Actueel

Vacature: Technisch medewerker Personenalarmering

In verband met pensionering van een medewerker zijn we op zoek naar een Technisch medewerker Personenalarmering, in Leiden, voor 12 tot 14 uur per week vooralsnog voor de duur van een jaar (met tijdelijke uitbreiding gedurende enige maanden van 4-8 uur).
Lees verder


Wilt u senioren een gezellige dag laten beleven?

Wij zijn op zoek naar chauffeurs (m/v, vrijwilligerswerk) om op maandag samen met een begeleider en senioren op pad te gaan naar leuke activiteiten.
Lees verder


ANWB AutoMaatje start in Oegstgeest

Maandag 6 januari vond de start plaats van ANWB Automaatje, een project van Radius. De burgemeester van Oegstgeest Emile Jaensch deed samen met Frank van Rooij de aftrap. Lees verder


Gezelligheid in Volendam

De deelnemers van de PlusBus hebben een gezellige dag in Volendam beleefd. Lees verder


Bijeenkomst Alzheimer Café over slapen, donderdag 16 januari

Mensen met dementie slapen vaak slecht. Komt dat door de ziekte, of verhogen slaapproblemen het risico op Alzheimer? Lees verder


Vrijwilligers gezocht: Ondersteuner afdeling Alarmering

Bij Radius zijn er circa 1200 alarmapparaten geplaatst bij cliënten. Met deze apparaten kunnen mensen in noodsituaties hulp van familie, buren en bekenden of van een thuiszorgorganisatie inroepen door simpelweg op een knop te drukken.
Lees verder


Cursus Creatief Leven

De cursus Creatief Leven is speciaal ontwikkeld voor mensen die aan de slag willen om minder last van eenzaamheid en meer vitaliteit te hebben.
Lees verder


Zin in samen wandelen?

Gezond Natuur Wandelen in Leiden vindt plaats vanaf twee locaties. Op beide locaties wordt twee maal per maand gewandeld.
Lees verder


Gezocht: kantoorvrijwilliger

Voor maandagochtend zijn wij op zoek naar een vrijwilliger die ons kan ondersteunen op kantoor.
Lees verder


Vrijwilliger gezocht voor klein onderhoud auto’s

De afdeling vervoer van Radius heeft vijf Mercedes Sprinter rolstoelbussen, één personenauto en daarnaast zijn er nog twee koelauto’s van de dienst Maaltijd aan Huis. Voor het onderhoud van deze wagens zijn wij op zoek naar een leuke vrijwilliger.
Lees verderMeer nieuws


Meer resultaten: 1 | 2 | volgende pagina
 

Contact

Hoofdkantoor

Tel. 071 707 42 00
Hooglandse Kerkgracht 32
2312 HV Leiden
Tel. 071 707 42 00
Fax: 071 707 42 80
info@radiuswelzijn.nl
werkdagen: 8:30-17:00

neem direct contact op

Alle locaties in Leiden

Alle locaties in Oegstgeest

Aanmelden nieuwsbrief
voor vrijwilligers

 
Tafeltje Dek Je Leiden - Maaltijdservice Leiden - Maaltijden leiden - Kant-en-klaar maaltijd Leiden - Thuisbezorgen maaltijd Leiden - Maaltijden bezorgen Leiden - Maaltijden voor ouderen Leiden - Maaltijden aan huis Leiden - Koelvers maaltijden