Dorpskracht & Co

Stimuleren vrijwilligerswerk in Oegstgeest

Dorpskracht & Co is het digitale platform waar vraag en aanbod samenkomen. Dit platform stimuleert en ondersteunt de vrijwillige inzet in Oegstgeest.

Met de komst van de vrijwilligersmakelaar Ivonne Janka naar Radius is Dorpskracht & Co ontstaan. De toevoeging & Co geeft aan dat via het bekende kanaal van Dorpskracht de vrijwillige inzet met die vanuit Radius is gecombineerd. Het streven is dat Dorpskracht & Co voor iedereen in Oegstgeest het punt zal zijn waar vragen over de vrijwillige inzet bij elkaar komen.

“Wij hopen dat met dit Oegstgeester initiatief het vrijwilligerswerk met nog meer daadkracht en eensgezindheid zal worden uitgevoerd, voor en door Oegstgeestenaren”, aldus Ivonne. “Het levert je nieuwe en leuke contacten op en zoveel inwoners van Oegstgeest, jong en oud, zijn gebaat bij de inzet van anderen”.

Wat biedt Dorpskracht & Co?

Je kunt er terecht voor adviesgesprekken, er is een gratis vacaturebank om een vacature op te plaatsen of te vinden. Dorpskracht & Co organiseert scholing voor vrijwilligers en zorgt voor kennisoverdracht en deskundigheid.

Informatie over Dorpskracht & Co
Bezoek de site www.dorpskracht.nl of bel Ivonne Janka: 06 32 14 96 47