Vrijwilliger worden

Thuisadviseur en andere vrijwillige inzet

Stichting Radius verzorgt ondersteunende activiteiten voor individuele burgers om bij te dragen aan hun levensplezier. Zij kan dit doen mede door de inzet van vrijwilligers. Vrijwillige inzet levert een nuttige bijdrage aan zinvolle activiteiten. Het is leuk om te doen voor uzelf én voor degenen die wel wat hulp, ondersteuning of gezelschap kunnen gebruiken.

U kunt zich op twee manieren vrijwillig inzetten.

Vrijwillige inzet van uw talenten

Iedereen is op specifieke onderwerpen deskundig, heeft een talent of twee rechterhanden. Voor veel organisaties is het inzetten van uw deskundigheid, talent of handigheid noodzakelijk om hulp en ondersteuning te kunnen bieden aan diegenen die het nodig hebben.

Daarmee bent u, als enthousiaste mede-inwoner, van grote waarde voor anderen en onmisbaar voor Radius. Uw vrijwillige inzet levert voor u én voor vele initiatieven en organisaties een groot sociaal netwerk op. En de opgedane nieuwe ervaringen verrijken niet alleen uw leven maar ook van degene die u helpt. Wanneer u uw talenten, kennis of kunde wilt inzetten, doet u dat samen met een van onze medewerkers. Zo staat u er nooit alleen voor.

Meer informatie over vrijwillige inzet?

Bel voor meer informatie of aanmelding gerust de receptie van Radius.

De receptie is telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 08.30 – 12.30 uur op telefoonnummer 071 – 707 42 00. Of stuur een mail naar info@radiuswelzijn.nl