Klussen in Huis

Comfortabel thuis blijven wonen

Sommige mensen draaien hun hand niet om voor klussen in huis. Anderen daarentegen vinden alles wat je vroeger allemaal zelf in en om het huis deed op latere leeftijd lastiger. Er kan bij u ook een andere beperking een rol spelen die het uitvoeren van klusjes lastig of niet mogelijk maken. Om toch aangenaam thuis te kunnen wonen, is het soms handig als anderen die klussen voor hun rekening nemen. Of het nu gaat om een schilderij ophangen, de verwarming ontluchten, het geheugen van uw televisie instellen of een gordijnrail bevestigen. Wilt of kunt u zelf niet (meer) op een ladder staan of niet (meer) zo nauwkeurig meten? Dan kunt u Klussen in Huis inschakelen.

Hoe werkt het?

Bel met de receptie van Radius voor meer informatie en om de klus aan te melden. U wordt zo snel mogelijk teruggebeld voor het maken van een afspraak.

Tarief

Klussen in Huis
€ 15,00 per half uur

Heeft u vanwege uw leeftijd of om een andere reden beperkingen en wilt u gebruikmaken van Klussen in Huis? Of wilt u meer weten over de mogelijkheden of de kosten? Bel de receptie van Radius.

Informatie over Klussen in Huis?

Bel voor meer informatie of aanmelding gerust de receptie van Radius.

De receptie is telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 08.30 – 12.30 uur op telefoonnummer 071 – 707 42 00. Of stuur een mail naar info@radiuswelzijn.nl