Klussen in Huis

Comfortabel thuis blijven wonen

Sommige mensen draaien hun hand niet om voor klussen in huis. Anderen daarentegen vinden alles wat je vroeger allemaal zelf in en om het huis deed op latere leeftijd lastiger. Om toch aangenaam thuis te blijven wonen, is het soms handig als anderen die klussen voor hun rekening nemen. Of het nu gaat om een schilderij ophangen, de verwarming ontluchten of een gordijnrail bevestigen. Wilt u zelf niet meer op een ladder staan of kunt u niet meer zo nauwkeurig meten? Dan kunt u Klussen in Huis inschakelen.

Wat doet Klussen in Huis?

Klussen in Huis is er om in de gemoedelijke sfeer van de huiselijke omgeving kleine werkzaamheden in en om het huis voor u te verrichten. Zo hoeft u voor het ophangen van een plank, een lekkende kraan of het ontstoppen van de gootsteen geen professioneel bedrijf te laten komen. Ook kunnen ze (het geheugen van) de televisie, videorecorder of dvd-speler voor u instellen of tuinplanten snoeien. Klussen in Huis doet dit tegen een kleine vergoeding. Vertrouwd en betrouwbaar!

Tarieven

Klussen in Huis
€ 15,00 per half uur

Bent u op leeftijd en wilt u gebruik maken van Klussen in Huis? Of wilt u meer weten over de mogelijkheden of de kosten? U hoeft alleen maar met Radius te bellen en wij zullen u nader informeren.

Informatie over Klussen in Huis?

Bel voor meer informatie of aanmelding gerust de receptie van Radius.

De receptie is telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 08.30 – 12.30 uur op telefoonnummer 071 – 707 42 00. Of stuur een mail naar info@radiuswelzijn.nl