Over Radius

Missie en visie

Radius levert een bijdrage aan uw levensplezier ook wanneer dat (even) niet vanzelf gaat

U leeft het leven dat bij u past. Dat is voor iedereen verschillend. Het levensplezier dat u daarbij ervaart, is van het grootste belang. Voor de één is het levensplezier vanzelfsprekend, voor de ander gelden de nodige beperkingen. De leeftijd kan een rol gaan spelen of uw situatie leidt sowieso tot uitdagingen. Ook tijdelijke hobbels kunnen ondersteuning nodig maken. 

Radius regelt het!

Radius is ervoor om die ondersteuning te bieden. Samen beschikken we over alle kennis en kunde om ongemakken en beperkingen te verminderen.

Een gezellige activiteit, vervoer of samen iets ondernemen is leuk en nuttig. Noodzakelijke boodschappen doen, eten koken, de maaltijd gebruiken, klusjes in huis of afspraken maken met derden kan nodig zijn. Ook het tijdig betalen van alle rekeningen en de administratie op orde houden: wij regelen het samen met u.

Wij beschikken over een brede groep deskundige (thuis)professionals die u graag ondersteunen, dichtbij en vertrouwd.

U houdt de regie. Er is één vaste medewerker van Radius die voor u de contactpersoon is, ook wanneer u gebruikmaakt van verschillende soorten ondersteuning. In onderling overleg beslist u wat er nodig is.

De betrokkenheid van Radius brengt soms kosten met zich mee. Die staan bij de verschillende activiteiten vermeld.

Ons doel is om een bijdrage te leveren aan uw levensplezier. Of het nu voor even is of voor langere tijd. Samen met u en samen voor u. Radius regelt het!

Ontmoet de mensen achter Radius

De organisatie

De Stichting Radius is als volgt georganiseerd:

Dagelijkse leiding
Mevrouw A. ter Horst – Gallacher (directeur/bestuurder)
De heer S. Gerritsen (strategisch adviseur)

Raad van Toezicht
Mevrouw J. Gussekloo (voorzitter)
De heer M.C. Teunissen (financiën/ICT)
De heer H.M. van Dijk (juridische zaken)
Mevrouw D.H.C.M. Stolker (verandermanagement)

Personeelsvertegenwoordiging (PVT)
De personeelsvertegenwoordiging bestaat uit drie leden. De PVT heeft minimaal twee keer per jaar overleg.
Meer informatie over een PVT vind je in bijgevoegd document.
Leden PVT:
Adinda Heemskerk
Sylvia van Adrichem
Heidi van Mil

Raad van Meedenkers
De Raad van Meedenkers bestaat uit vijf leden. De Raad komt regelmatig bijeen en denkt mee met het beleid van Radius vanuit het perspectief en in het belang van cliënten/deelnemers. De directeur/bestuurder zit de Raad voor.

Informatie over de Raad van Meedenkers van Stichting Radius
Bel voor meer informatie gerust de receptie van Radius. De receptie zorgt ervoor dat uw vraag of verzoek om informatie terecht komt bij de vaste contactpersoon van de Raad van Meedenkers. De receptie is telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 08.30 – 12.30 uur, telefoonnummer 071 – 707 42 00. Of stuur een mail naar info@radiuswelzijn.nl.

Jaarverslagen

Informatie over één van onze diensten?

Bel voor meer informatie of aanmelding gerust de receptie van Radius.

De receptie is telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 08.30 – 12.30 uur op telefoonnummer 071 – 707 42 00. Of stuur een mail naar info@radiuswelzijn.nl