Veel matches bij Maatje vindt Maatje!

05-04-2022

Op zaterdag 2 april vond de eerste bijeenkomst van Maatje vindt Maatje plaats in de Haeswijkzaal, een initiatief van Radius Oegstgeest en Dorpskracht. Ivonne Janka en Laura Methorst, beiden werkzaam bij Radius, kijken hier met een goed gevoel op terug.

De aanwezigen waren allen op zoek naar een maatje om activiteiten mee te ondernemen. Zo is er een dame die maar liefst met vijf anderen contactgegevens heeft uitgewisseld om samen verschillende dingen te doen. De eerste match die gemaakt is, zijn toevallige buurtbewoners die binnenkort samen gaan koken en eten. Beiden waren blij verrast en blijken zo dicht bij elkaar te wonen dat adresgegevens niet eens uitgewisseld hoefden te worden. Door bij Maatje vindt Maatje met elkaar in contact te komen, was de volgende stap snel gezet.

Verder zijn er onder andere matches gemaakt om samen te gaan fietsen, wandelen, koffie drinken, spelletjes doen, film kijken, koken en eten en lezen.

Graag bij deze nog een oproep; ben je jonger dan 30 jaar en wandel je graag? Neem dan contact op met Ivonne Janka, vrijwilligersmakelaar in Oegstgeest (06-32149647).

De volgende bijeenkomst van Maatje vindt Maatje vindt plaats op dinsdag 7 juni van 14.00 tot 15.30 uur, wederom in de Haeswijkzaal.