Steun in Huis

Een uitgestoken hand

Soms is een uitgestoken hand nodig om het leven wat aangenamer te maken of om het plezier in het leven te vergroten of te versterken. Die handreiking kunt u krijgen van de ThuisSupporter van Radius. De ThuisSupporters zijn inwoners die hun eigen levenservaring inzetten om u hierbij te ondersteunen. Radius zorgt voor aanvullende scholing en begeleiding.

Vanuit ons brede netwerk maken we voor de juiste inzet een goede match tussen u en de ThuisSupporter op basis van persoonlijkheid, leeftijd en ervaring. Voor kortere of langere tijd en altijd in overleg met u, uw naasten en uw omgeving. Wij zijn uw back-up bij vragen en knelpunten en hebben de juiste kennis van regelingen en specifieke onderwerpen.

Ontlasten van de mantelzorger

Onze dienst ontlast ook de mantelzorger door middel van het in kaart brengen en organiseren van de regeltaken. Zo hoeft u dit niet meer alleen te doen. Dit kan bijvoorbeeld een veilig gevoel geven als de familie ver weg woont. De ThuisSupporter houdt overzicht voor de mantelzorger, werkt ondersteunend en weet ook de wegen naar andere organisaties te bewandelen als er bijvoorbeeld een specifieke zorg- of hulpvraag ontstaat.

Fijn om iets voor iemand te kunnen betekenen

Informatie over Steun in Huis of andere diensten van Radius?

Bel voor meer informatie of aanmelding gerust de receptie van Radius.

De receptie is telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 08.30 – 12.30 uur op telefoonnummer 071 – 707 42 00. Of stuur een mail naar info@radiuswelzijn.nl