Geregeld in huis

Goed georganiseerd

Thuis wonen brengt verplichtingen met zich meer. Het huishouden moet gedaan en als u dat zelf niet meer wilt of kunt doen moet dat geregeld worden. Er moet eten in huis zijn en (financiële) afspraken moeten nagekomen. De administratie moeten bijgehouden en elk jaar is er de belastingaangifte. Dat zijn veel verantwoordelijkheden en het kan zo maar dat u het overzicht kwijt raakt.

Als u daar hulp bij nodig heeft kunt u terecht bij Geregeld in Huis, een dienst van Radius die u ondersteunt bij allerhande organisatorische zaken. We geven u met liefde, respect en waardering persoonlijke aandacht en bieden ondersteuning en zorgen dat uw huishouden door draait. Wij volgen uw persoonlijke wensen en behoeften en doen alles in overleg met u. We functioneren als aanvulling op de mantelzorg in nauw overleg met u en/of eventueel uw kinderen en/of mantelzorgers, houden contact en springen in als het nodig is.

Tarieven

2021

Thuisadviseurs
€ 15,00 per uur

Deelnemers met een laag inkomen kunnen mogelijk een beroep doen op via Sociale Zaken (bijzondere bijstand). Nog in opbouw.

Belastingformulier invullen
€ 16,50 per aangifte
Thuisadministratie (professionals)
€ 42,00

Deelnemers met een laag inkomen kunnen mogelijk een beroep doen op via Sociale Zaken (bijzondere bijstand). Afhankelijk van het inkomen kan er een eigen bijdrage gevraagd worden.

Meer informatie over Individuele Begeleiding?

Bel voor meer informatie of aanmelding gerust de receptie van Radius.

De receptie is telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 08.30 – 12.30 uur op telefoonnummer 071 – 707 42 00. Of stuur een mail naar info@radiuswelzijn.nl