Geregeld in Huis

Goed georganiseerd

Thuis wonen brengt verplichtingen met zich mee. Het huishouden moet gedaan en als u dat zelf niet meer wilt of kunt doen, moet dat geregeld worden. Er moet eten in huis zijn en (financiële) afspraken zijn er om na te komen. De administratie moet bijgehouden en elk jaar is er de belastingaangifte. Dat zijn veel verantwoordelijkheden en het kan zo maar dat u het overzicht kwijtraakt.

Als u daar hulp bij nodig heeft, kunt u terecht bij Geregeld in Huis, een dienst van Radius die u ondersteunt bij allerhande organisatorische zaken. We geven u met liefde, respect en waardering persoonlijke aandacht en bieden ondersteuning en zorgen dat uw huishouden goed doorgaat. Wij volgen uw persoonlijke wensen en behoeften en doen alles in overleg met u. We functioneren als aanvulling op de mantelzorg in nauw overleg met u en/of eventueel uw kinderen en/of mantelzorgers, houden contact en springen bij als het nodig is.

Tarieven

2022

ThuisSupport*
€ 12,50 per uur
Thuisadministratie (professionals)
€ 45,00 per uur

Meer informatie over individuele begeleiding?

Bel voor meer informatie of aanmelding gerust de receptie van Radius.

De receptie is telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 08.30 – 12.30 uur op telefoonnummer 071 – 707 42 00. Of stuur een mail naar info@radiuswelzijn.nl