Samen bakken? Ja gezellig!

08-09-2022

“Klopt, maar samen proeven is net zo gezellig”, zegt Adinda Heemskerk van Radius die samen met Dorpscentrum Oegstgeest de taartbakwedstrijd voor junioren van Oegstgeest organiseert in het kader van de week ‘Oegstgeest Ontmoet’. De taarten worden op 9 oktober a.s. door een professionele jury beoordeeld met uiteindelijk één winnaar.

“Een activiteit die prima aansluit op de herpositionering van het Dorpscentrum richting een bredere doelgroep”, volgens Bestuursvoorzitter Joop Verdonk. Het mooie van deze gezamenlijke activiteit is volgens Adinda Heemskerk dat de taarten na beoordeling door de jury ook geproefd kunnen worden door senioren van Oegstgeest.
Deze gezellige ontmoeting op 9 oktober tussen 14.00 en 16.00 uur in het Dorpscentrum wordt gepresenteerd door een bekende Oegstgeestse en muzikaal omlijst door een getalenteerd combo.

Wilt u erbij zijn? Meld u dan vóór 1 oktober aan bij Adinda Heemskerk, Radius, 071 7074200 of info@radiuswelzijn.nl. En nodig vooral ook iemand uit die alleen is voor een gezellige middag met taart, thee en koffie. Samen proeven is supergezellig, net als samen bakken en dat is het uiteindelijke doel van ‘Oegstgeest Ontmoet’.