Programma Blauwe PlusBus november en december

22-10-2022

Gezellig met medebewoners van Oegstgeest op stap. Gaat u mee?

Dinsdag 8 november – Ikea Delft
Ikea, waar je altijd wel leuke woonideeën opdoet. Ook zijn er meestal spulletjes die handig kunnen zijn. Daarnaast staan de feestdagen weer voor de deur. Misschien vindt u al een leuk cadeautje voor onder de boom.

Donderdag 17 november – Concertgebouw Amsterdam
In het concertgebouw in Amsterdam zijn er gratis lunchconcerten. Vandaag is het symfonieorkest van het conservatorium aan de beurt.
Het concert is van 12.30 – 13.00 uur. Er is nog genoeg tijd over om een kopje koffie te drinken of een lekkere lunch te nuttigen in een van de vele leuke horecagelegenheden in en rond het concertgebouw.

Donderdag 24 november – Mauritshuis
In het hart van historisch en politiek Den Haag staat het Mauritshuis. Een museum van wereldformaat, met een collectie van wereldberoemde Nederlandse en Vlaamse
17e-eeuwse schilderijen. Een van de meest bekende is het Meisje met de parel van Vermeer. Het Mauritshuis is ook goed bereikbaar voor mensen die slecht ter been zijn.

Vrijdag 2 december – Tuincentrum Ter Aar
Natuurlijk is er dit jaar ook weer de kerstmarkt bij de Intratuin in Ter Aar, wat ieder jaar toch weer een belevenis is. Jaarlijks wordt daar door een aantal vrijwilligers een geweldige kerstshow gemaakt. Je valt van de ene verbazing in de andere.

Dinsdag 20 december – Westfield Mall Leidschendam
Deze dag gaan we naar ‘Westfield Mall of the Netherlands’, maar wij zullen het voorlopig nog wel Leidsenhage blijven noemen. In dit fraaie winkelcentrum kunt u voor de hele familie vast een kerstcadeautje vinden. En bij slecht weer loopt u hier lekker droog.
Er zijn genoeg plekjes voor een kopje koffie.

Voor de uitjes van november en december kunt u reserveren vanaf 28 oktober 8.30 uur, tel. 071 707 42 00.

Via onderstaande knop kunt u overige informatie over de Blauwe PlusBus en de uitjes bekijken.