Aanbod

ALGEMEEN

Bij Radius werken ongeveer 65 betaalde krachten in diverse functies. Daarnaast zijn er vele vrijwilligers die een belangrijk deel van de werkzaamheden op vrijwillige basis voor hun rekening nemen.

De functies van de betaalde krachten die bij Radius werken zijn: cliënt-/ouderenadviseurs (hbo-geschoold met een maatschappelijk werk achtergrond), wijkmedewerkers (mbo-geschoold op het gebied van maatschappelijke en sociale dienstverlening), beleidsmedewerkers (wo/hbo-geschoold), teamleiders (hbo-plus), activiteitenbegeleiders, receptionistes, secretariaatsmedewerkers en administratief medewerkers.

 

Open sollicitaties

Omdat Radius, zoals veel organisaties, ook met bezuinigingen te maken heeft, wordt er zeer terughoudend omgegaan met uitbreiding van personeel.

De kans om via een open sollicitatie bij Radius aan de slag te komen is dan ook gering. Dit neemt niet weg, dat er zich situaties kunnen voordoen waarbij we een open sollicitant iets kunnen bieden. Open sollicitaties kunt u richten aan de adjunct-directeur, mevrouw G. Snelder, via e-mail: g.snelder@radiuswelzijn.nl.

 

 

Vacature docent(e) seniorengymnastiek

Radius zoekt met ingang van 1 september een docent(e) seniorengymnastiek/ MBvO voor twee groepen senioren, die op hoge leeftijd en ondanks gezondheidsproblemen, met veel inzet en enthousiasme toch willen blijven bewegen.

 

De les wordt gegeven op dinsdagochtend tussen 10.00 en 12.00 uur in de Vredeskerk aan de Van Vollenhovenkade 24 te Leiden.

 

Regelmatig invallen bij de andere lessen van Radius behoort tot de mogelijkheden.

Salariëring op basis van de tarieven van VML, Nederlandse Vereniging van Lesgevers sport en bewegen 55+.

 

Uw schriftelijke reactie kunt u z.s.m. sturen aan Radius, t.a.v. mw. J. Swart, Hooglandse Kerkgracht 32, 2312 HV Leiden. Of stuur een e-mail naar: info@radiuswelzijn.nl.

Wilt u meer informatie? Gebruik bovenstaand e-mailadres of bel tel.nr.: 071 707 42 00.

 
 

Contact

Hoofdkantoor

Tel. 071 707 42 00
Hooglandse Kerkgracht 32
2312 HV Leiden
Tel. 071 707 42 00
Fax: 071 707 42 80
info@radiuswelzijn.nl
werkdagen: 8:30-17:00

neem direct contact op

Alle locaties in Leiden

Alle locaties in Oegstgeest

Klik hier
Klik hier

Aanmelden nieuwsbrief
voor vrijwilligers

 
Tafeltje Dek Je Leiden - Maaltijdservice Leiden - Maaltijden leiden - Kant-en-klaar maaltijd Leiden - Thuisbezorgen maaltijd Leiden - Maaltijden bezorgen Leiden - Maaltijden voor ouderen Leiden - Maaltijden aan huis Leiden - Koelvers maaltijden