Aanbod

ALGEMEEN

Bij Radius werken momenteel 50 vaste medewerkers in diverse functies. Daarnaast zijn er ongeveer 600 vrijwilligers die een belangrijk deel van de werkzaamheden op vrijwillige basis voor hun rekening nemen.  

De functies van de betaalde krachten die bij Radius werken zijn naast de directie: sociaal werkers/ouderenadviseurs (in de Sociale Wijkteams, hbo-geschoold met een maatschappelijk werk achtergrond), Sociaal werkers wijk (mbo-geschoold op het gebied van maatschappelijke en sociale dienstverlening), medewerker projecten en ontwikkeling (wo/hbo-geschoold), teamleiders (hbo-plus), activiteitenbegeleiders, receptionistes, secretariaatsmedewerkers en administratief medewerkers.

Open sollicitaties

Omdat Radius, momenteel een reorganisatie met een grote bezuiniging doormaakt vanwege veranderingen in het Sociaal Domein in Leiden is uitbreiding van personeel niet aan de orde.

 

 

Vacature: Technisch medewerker Personenalarmering

In verband met pensionering van een medewerker zijn we op zoek naar een Technisch medewerker Personenalarmering, in Leiden, voor 12 tot 14 uur per week vooralsnog voor de duur van een jaar (met tijdelijke uitbreiding gedurende enige maanden van 4-8 uur).

 

De functie

Als technisch medewerker gaat u zelfstandig bij de mensen thuis alarmeringsapparaten plaatsen en aansluiten op de meldcentrale in Rotterdam. U onderhoudt en programmeert de alarmeringsapparaten op kantoor. U verhelpt bijvoorbeeld storingen aan de handzender. De afdeling personenalarmering is een kleine afdeling waar totaal vijf mensen werken. Personenalarmering maakt deel uit van de Regionale Diensten van Radius.

 

We zoeken iemand die:

  • beschikt over een relevante technische opleiding;
  • technische kennis heeft op het terrein van analoge en met name digitale telefonie;
  • ervaring heeft met computers;
  • oplossingsgericht is;
  • beschikt over klantvriendelijke houding;
  • goed en constructief kan samenwerken met medewerkers en vrijwilligers;
  • zelfstandig en projectmatig kan werken;
  • beschikt over organisatorische kwaliteiten;
  • flexibel is;
  • in bezit is van een Rijbewijs B.

Wij bieden
Een leuke functie in een enthousiast team, dat deel uit maakt van een relatief kleine organisatie met korte lijnen en ruimte voor meedenken in een snel veranderende omgeving. De aanstelling is vooralsnog voor de duur van een jaar. De salariëring en overige arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Welzijn. De salariëring voor deze functie, schaal 4, bedraagt minimaal € 1782,- en maximaal € 2406,- bruto per maand bij een fulltime aanstelling.

 

Heeft u belangstelling
Voor informatie over de functie kunt u zich wenden tot Claartje Vissers, teamleider Regionale Diensten of Marja Heemskerk, coördinator Personenalarmering.

Sollicitaties kunt u richten aan Claartje Vissers,  teamleider Regionale diensten, Hooglandse Kerkgracht 32, 2312 HV Leiden of per e-mail naar c.vissers@radiuswelzijn.nl onder vermelding van vacature technisch medewerker Personenalarmering.

 
download Vacature Technisch medewerker Personenalarmering
Downloaden
 

Contact

Hoofdkantoor

Tel. 071 707 42 00
Hooglandse Kerkgracht 32
2312 HV Leiden
Tel. 071 707 42 00
Fax: 071 707 42 80
info@radiuswelzijn.nl
werkdagen: 8:30-17:00

neem direct contact op

Alle locaties in Leiden

Alle locaties in Oegstgeest

Aanmelden nieuwsbrief
voor vrijwilligers

 
Tafeltje Dek Je Leiden - Maaltijdservice Leiden - Maaltijden leiden - Kant-en-klaar maaltijd Leiden - Thuisbezorgen maaltijd Leiden - Maaltijden bezorgen Leiden - Maaltijden voor ouderen Leiden - Maaltijden aan huis Leiden - Koelvers maaltijden