Aanbod

ALGEMEEN

Bij Radius werken ongeveer 65 betaalde krachten in diverse functies. Daarnaast zijn er vele vrijwilligers die een belangrijk deel van de werkzaamheden op vrijwillige basis voor hun rekening nemen.

De functies van de betaalde krachten die bij Radius werken zijn: cliënt-/ouderenadviseurs (hbo-geschoold met een maatschappelijk werk achtergrond), wijkmedewerkers (mbo-geschoold op het gebied van maatschappelijke en sociale dienstverlening), beleidsmedewerkers (wo/hbo-geschoold), teamleiders (hbo-plus), activiteitenbegeleiders, receptionistes, secretariaatsmedewerkers en administratief medewerkers.

 

Open sollicitaties

Omdat Radius, zoals veel organisaties, ook met bezuinigingen te maken heeft, wordt er zeer terughoudend omgegaan met uitbreiding van personeel.

De kans om via een open sollicitatie bij Radius aan de slag te komen is dan ook gering. Dit neemt niet weg, dat er zich situaties kunnen voordoen waarbij we een open sollicitant iets kunnen bieden. Open sollicitaties kunt u richten aan de adjunct-directeur, mevrouw G. Snelder, via e-mail: g.snelder@radiuswelzijn.nl.

 

 

Vacature projectcoördinator Welzijn op recept (hbo)

Hou je van communicatie-uitdagingen?
In verband met het aanvaarden van een andere functie door de huidige projectcoördinator zoeken we iemand die t/m juli 2018 de verdere implementatie van Welzijn op recept in Leiden komt coördineren.

 

20 uur per week, tijdelijk t/m juli 2018

 

Welzijn op recept

De ambitie van Welzijn op recept is samenwerken om zorg en welzijn dichter bij elkaar te brengen en daarmee mensen uit te nodigen actiever te worden om zich beter te gaan voelen. De doelgroep voor het project betreft mensen die hun huisarts bezoeken met lichte psychosociale klachten, weinig sociale contacten en bezigheden en/of weinig beweging. Welzijn op recept stimuleert het duwtje in de rug dat de huisarts of de praktijkondersteuner kan geven. Daarnaast faciliteert het projectteam de sociale wijkteams bij het versterken van de samenwerking met de huisartspraktijken en het welzijnswerk. Tot slot werken we vanuit het welzijnswerk – met vele partners – aan goede verbindingen met en tussen mensen (professionals, vrijwilligers, initiatiefnemers, buren) zodat de doelgroep aansluiting kan vinden.

 

Taken zoals implementatie en borging

Welzijn op recept is reeds gestart in ongeveer de helft van Leiden. Als projectcoördinator draag je zorg voor een goede start in de laatste wijken en voor een goede afstemming in de stad. Dat is je belangrijkste taak. Je organiseert overleg voor alle welzijnscoaches (in Leiden zijn dat sociaal werkers uit de wijkteams). Je helpt met het opzetten van een passende overlegstructuur in de wijk. Toegewerkt wordt naar borging van het project zodat het een vaste reguliere taak wordt van sociaal werkers met efficiënte en heldere lijnen zowel naar de eerstelijn als naar het reguliere welzijnswerk.

 

Functie-eisen

We zoeken een collega die communicatief sterk is en minimaal hbo-niveau heeft. Het project vraagt uitstekende samenwerkingsvaardigheden en kennis van het sociaal domein in Leiden. We zoeken iemand die procesmatig en planmatig werkt en goed overzicht kan houden over informatiestromen. Ervaring met fondsenwerving en subsidieaanvragen is een pré. Heb je affiniteit met het project Welzijn op recept en lijkt de verdere implementatie van Welzijn op recept in Leiden je een leuke uitdaging? Dan horen we graag van je!

 

Plek in de organisatie

Als coördinator werk je onder leiding van de projectleider Welzijn op recept Leiden bij Radius op de Hooglandse Kerkgracht. Je bent regelmatig op wijklocaties zoals Huizen van de Buurt en bij sociale wijkteams te vinden. Met de projectleider en een project/wijkmedewerker vorm je een team dat zorgvuldig en duidelijk met alle partijen communiceert. De functie projectcoördinator Welzijn op recept valt in schaal 8 waarbij het bruto salaris tussen € 2.494 en € 3.553 ligt op fulltime basis.

 

Interesse en procedure

Meer informatie vind je op www.welzijnopreceptleiden.nl. en o.a. op www.movisie.nl/welzijn-recept. Reacties kunnen worden gestuurd naar Annet Gijsman (projectleider Welzijn op recept) tot uiterlijk 27 december (a.gijsman@radiuswelzijn.nl). Voor meer informatie kun je bellen met Radius 071 707 42 00 en vragen naar Annet, Ilonka van Rijn (projectmedewerker) of Sasja van de Water (projectcoördinator).

De sollicitatiecommissie bestaat uit Ilonka van Rijn, Annet Gijsman en Rianne Peeters. De eerste gesprekken vinden in principe plaats op donderdagochtend 4 of dinsdagmiddag 9 januari 2018 in Leiden.

 
Vacature projectcoördinator Welzijn op recept
Downloaden
 

Contact

Hoofdkantoor

Tel. 071 707 42 00
Hooglandse Kerkgracht 32
2312 HV Leiden
Tel. 071 707 42 00
Fax: 071 707 42 80
info@radiuswelzijn.nl
werkdagen: 8:30-17:00

neem direct contact op

Alle locaties in Leiden

Alle locaties in Oegstgeest

Klik hier
Klik hier
 
Tafeltje Dek Je Leiden - Maaltijdservice Leiden - Maaltijden leiden - Kant-en-klaar maaltijd Leiden - Thuisbezorgen maaltijd Leiden - Maaltijden bezorgen Leiden - Maaltijden voor ouderen Leiden - Maaltijden aan huis Leiden - Koelvers maaltijden