Aanbod

WINTERKALENDER VOOR ALLE INWONERS VAN OEGSTGEEST

21-12-2020
Elke inwoner van Oegstgeest ontvangt deze week bij de Oegstgeester Courant een bijzondere ‘Winterkalender’. Deze fraai uitgevoerde kalender is samengesteld om met kleine en leuke tips om mensen aan te moedigen naar elkaar om te zien in deze wintermaanden.
Deze wintermaanden zijn nu extra zwaar kunnen zijn vanwege de coronamaatregelen. “Samen komen we deze winter door!” zegt sociaal makelaar Sietske Steenbergen. “Het Netwerk Samen tegen Eenzaamheid Oegstgeest biedt deze kalender aan. Je kunt een vakje openkrassen voor de tip van de dag.

We zochten naar een manier om verschillende initiatieven onder de aandacht te brengen, wilden ook laten zien hoe iets kleins van betekenis kan zijn voor iemand die alleen is.” Zo werd het idee van een kalender geboren, als variatie op een adventskalender. “Ik hoop dat het mensen aanmoedigt naar elkaar om te zien. De tips zijn er ook om zelf blij van te worden.

Het leuke is dat de kalender vanuit het netwerk is ontstaan: Radius, EVA, Present, Lumen en Dorpskracht hebben samen met de gemeente Oegstgeest de tips opgesteld.”

Foto: Adinda Heemskerk, Mirjana Pannekoek, Femke Vermeer en Sietske Steenbergen met de kalender. Doortje van Helden ontbreekt op de foto.  Fotograaf: Willemien Timmers


 
 

Contact

Hoofdkantoor

Hooglandse Kerkgracht 32
2312 HV Leiden
Tel. 071 707 42 00
Fax: 071 707 42 80
info@radiuswelzijn.nl
Receptie open: 8:30-12:30 (alleen op werkdagen)

neem direct contact op

Alle locaties in Leiden

Alle locaties in Oegstgeest

Aanmelden nieuwsbrief
voor vrijwilligers

 
Tafeltje Dek Je Leiden - Maaltijdservice Leiden - Maaltijden leiden - Kant-en-klaar maaltijd Leiden - Thuisbezorgen maaltijd Leiden - Maaltijden bezorgen Leiden - Maaltijden voor ouderen Leiden - Maaltijden aan huis Leiden - Koelvers maaltijden