Aanbod

Radius kiest voor de verse maaltijden van Eten met gemak

20-10-2020
De organisatie Eten met gemak is door Radius verkozen is om de bezorging van gezonde en verse maaltijden aan huis in Leiden, Leiderdorp, Oegstgeest en Voorschoten voort te zetten.

Radius heeft jarenlang de Maaltijd aan Huisdienst, voorheen Tafeltje Dekje, met zorg en inzet uitgevoerd. Helaas hebben wij onlangs het treurige besluit moeten nemen om te stoppen met deze dienst.

Wij weten hoe belangrijk Maaltijd aan Huis voor onze deelnemers en vrijwilligers is; niet alleen een gezonde en lekkere maaltijd, wanneer nodig door de vrijwilliger in de koelkast bezorgd, maar ook het praatje en de oplettendheid maakte deze dienst uniek.

Gelukkig hebben wij een organisatie gevonden, Eten met gemak, waarvan wij denken dat ze even zorgvuldig deze unieke dienst kan voortzetten.

Vanaf 30 november zal de organisatie Eten met gemak de bezorging overnemen.

Eten met gemak heeft net zoals de Maaltijd aan Huisdienst wekelijks keuze uit diverse maaltijden; ook diverse dieetmaaltijden zijn mogelijk. Daarnaast kunt u kiezen voor extra boodschappen, die dan gelijk worden meegeleverd.

Ondanks dat het voor velen een moeilijk en treurig besluit is, gaat Radius met haar vrijwilligers ervoor zorgen dat de deelnemers ook in de laatste maanden hun bestelde maaltijden met dezelfde service thuisbezorgd krijgen.

Informatie
Wilt u meer informatie over Eten met gemak, dan kunt u de flyer voor nieuwe klanten hieronder bekijken. U kunt ook verder lezen over Eten met gemak op onze website, onder het kopje Maaltijd aan Huis of contact opnemen met de receptie van Radius wanneer u flyer wilt ontvangen. 

Wanneer u nog meer vragen heeft of informatie wenst kunt u contact opnemen met Vincent Montanus (coördinator van de Maaltijd aan huisdienst) of Claartje Vissers (teamleider Regionale diensten) via tel.nr. 071 707 42 00.

 
 

Contact

Hoofdkantoor

Hooglandse Kerkgracht 32
2312 HV Leiden
Tel. 071 707 42 00
Fax: 071 707 42 80
info@radiuswelzijn.nl
Receptie open: 8:30-12:30 (alleen op werkdagen)

neem direct contact op

Alle locaties in Leiden

Alle locaties in Oegstgeest

Aanmelden nieuwsbrief
voor vrijwilligers

 
Tafeltje Dek Je Leiden - Maaltijdservice Leiden - Maaltijden leiden - Kant-en-klaar maaltijd Leiden - Thuisbezorgen maaltijd Leiden - Maaltijden bezorgen Leiden - Maaltijden voor ouderen Leiden - Maaltijden aan huis Leiden - Koelvers maaltijden