Aanbod

Meedoen met onderzoek naar gevolgen van de maatregelen rondom de coronacrisis

20-05-2020
De studenten van de Leidse Hogeschool, van de opleiding Aging en Vitality zijn benieuwd naar de gevolgen van de maatregelen rondom de coronacrisis voor 65+ers, professionals en vrijwilligers die werken met thuiswonende 65-plussers.
De studenten werken samen met onderzoekers van het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC) in de PHICOP-studie om de gevolgen van de maatregelen rondom de coronacrisis in kaart te brengen.

Door dit onderzoek wordt er inzicht verkregen in de gevolgen van de coronacrisis voor vrijwilligers, professionals en voor ouderen en kunnen er adviezen worden opgesteld voor de huidige crisis en voor mogelijke vergelijkbare situaties in de toekomst.

Bent u 65-plusser, dan kunt meedoen aan het onderzoek door de online vragenlijst via deze link in te vullen. Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 15 tot 30 minuten. 

Bent u een vrijwilliger of professional die werkt met thuiswonende 65-plussers in Nederland? Dan zijn de onderzoekers benieuwd naar de gevolgen van de maatregelen rondom de COVID-19 pandemie op uw werkomgeving en op de gezondheid en welbevinden van deze 65-plussers. U kunt via deze link de vragenlijst invullen. Het invullen van de vragenlijst duurt ook ongeveer 15 tot 30 minuten.

Bij voorbaat dank voor uw tijd en moeite!


 
 

Contact

Hoofdkantoor

Tel. 071 707 42 00
Hooglandse Kerkgracht 32
2312 HV Leiden
Tel. 071 707 42 00
Fax: 071 707 42 80
info@radiuswelzijn.nl
werkdagen: 8:30-17:00

neem direct contact op

Alle locaties in Leiden

Alle locaties in Oegstgeest

Aanmelden nieuwsbrief
voor vrijwilligers

 
Tafeltje Dek Je Leiden - Maaltijdservice Leiden - Maaltijden leiden - Kant-en-klaar maaltijd Leiden - Thuisbezorgen maaltijd Leiden - Maaltijden bezorgen Leiden - Maaltijden voor ouderen Leiden - Maaltijden aan huis Leiden - Koelvers maaltijden