Aanbod

Maaltijd aan Huisdienst van Radius tijdens de Coronacrisis

25-03-2020
Vincent Montanus, coördinator van de Maaltijd aan Huisdienst van Radius en zijn vrijwilligers hebben het drukker dan anders door het Coronavirus; er zijn veel nieuwe aanmeldingen. Wanneer u interesse heeft, staan Vincent en de vrijwilligers voor u klaar.
Er zijn veel nieuwe aanmeldingen door mantelzorgers die zelf ziek zijn of niet meer over de vloer durven te komen bij hun ouders of buren. Ook de keukens van verzorg- of verpleeghuis zijn gesloten voor mensen van buitenaf, dus mensen die normaal in het restaurant van het verpleeg- of verzorgingshuis een maaltijd nuttigen, zijn op zoek naar alternatieven en komen uit bij de Maaltijd aan Huisdienst.

De maaltijden werden normaalgesproken tot in de koelkast bezorgd, maar de vrijwilligers die de maaltijden rondbrengen nemen gepaste afstand ter voorkoming van besmetting. Zij bieden wanneer dat nodig is, natuurlijk wel een luisterend oor. Juist in deze tijden van crisis, waar veel mensen alleen thuiszitten is een praatje, ook aan de deur en op gepaste afstand, een welkome afwisseling.

Wanneer u gebruik wilt maken van de Maaltijd aan Huisdienst is dat zeker mogelijk. U kunt kiezen uit twee soorten maaltijden die in de magnetron kunnen worden opgewarmd, koelvers en vriesvers. Om te starten kunt u gebruik maken van een aantrekkelijke introductiepakket van vijf maaltijden voor de prijs van drie. We komen wekelijks langs, brengen de maaltijden en nemen uw bestellijst weer mee. Wij werken al vanaf twee maaltijden per week met een keuze uit 75 verschillende maaltijden, eventueel uit te breiden met een soepje en/of een nagerecht. Volgt u bijvoorbeeld een natriumarm, gluten- of lactosevrij dieet, dan kunt u kiezen uit verschillende smakelijke dieetmaaltijden.

Bestellen of informatie over Maaltijd aan Huis of Radius?
De maaltijden hebben een besteltermijn van een week.
Heeft u interesse of wilt u meer informatie bel via tel.nr.: 071 707 42 00, stuur een e-mail: info@radiuswelzijn.nl of bekijk onze website: www.radiuswelzijn.nl.

U vindt op deze website nog meer informatie over onze diensten die deze periode doorgaan, zoals Personenalarmering. De activiteiten,van groepen, zoals de beweeggroepen, Dagbesteding etc. op onze locaties liggen helaas stil tot 1 juni 2020. 

Foto: Yu Hua Yeh, www.lafv.nl


 
 

Contact

Hoofdkantoor

Tel. 071 707 42 00
Hooglandse Kerkgracht 32
2312 HV Leiden
Tel. 071 707 42 00
Fax: 071 707 42 80
info@radiuswelzijn.nl
werkdagen: 8:30-17:00

neem direct contact op

Alle locaties in Leiden

Alle locaties in Oegstgeest

Aanmelden nieuwsbrief
voor vrijwilligers

 
Tafeltje Dek Je Leiden - Maaltijdservice Leiden - Maaltijden leiden - Kant-en-klaar maaltijd Leiden - Thuisbezorgen maaltijd Leiden - Maaltijden bezorgen Leiden - Maaltijden voor ouderen Leiden - Maaltijden aan huis Leiden - Koelvers maaltijden