Aanbod

UITSLAG AANBESTEDING LEIDEN 'STERKE SOCIALE BASIS'. RADIUS EN LIBERTAS KRIJGEN 'BASISKRACHT' GEGUND

13-03-2020
In Leiden is al het welzijnswerk aanbesteed onder de naam 'Sterke Sociale Basis'. Radius heeft, samen met de partners Libertas Leiden en De Binnenvest en een aantal andere organisaties, onder de naam 'BUZZ-Leiden' hieraan mee gedaan.

Donderdag 6 februari 2020 is de (voorlopige) uitslag bekend gemaakt. Het grootste onderdeel 'Samen Meedoen' is aan een andere organisatie, Incluzio, gegund. Dat is voor Radius een pijnlijke uitkomst.

Een kleiner onderdeel van de aanbesteding, genaamd 'Basiskracht', is wel gegund aan Radius en Libertas Leiden. De hieraan verbonden activiteiten zullen onder de naam 'BUZZ-Leiden' plaats gaan vinden. Deze zijn vooral gericht op basisvaardigheden die (oudere) inwoners nodig hebben om mee te kunnen doen in de samenleving en om hun talenten verder te ontwikkelen.


De totale uitkomst van de aanbesteding heeft grote gevolgen voor vele activiteiten en diensten van Radius die wij met onze medewerkers en vele vrijwilligers inzetten ter verhoging van het levensplezier van vooral oudere Leidenaren. De komende tijd zal er veel gaan veranderen. We zullen ons best doen om zoveel mogelijk groepen deelnemers en vrijwilligers die qua financiering niet meer onder Radius zullen vallen, over te dragen aan de nieuwe organisatie. Maar of dat gaat lukken hangt natuurlijk van alle betrokkenen en de nieuwe organisatie, Incluzio, af.


Radius gaat intussen ook verder met haar vele andere werkzaamheden. Daarnaast gaat Radius in samenwerking met Libertas Leiden nieuwe activiteiten ontwikkelen, die binnen de opdracht 'Basiskracht' vallen, zodat we daar per 1 juli van dit jaar mee van start kunnen gaan.

De komende maanden zal steeds duidelijker worden hoe alles in zijn werk zal gaan. Dit zal gecommuniceerd worden met alle groepen die hierbij betrokkenen zijn.
 
 

Contact

Hoofdkantoor

Tel. 071 707 42 00
Hooglandse Kerkgracht 32
2312 HV Leiden
Tel. 071 707 42 00
Fax: 071 707 42 80
info@radiuswelzijn.nl
werkdagen: 8:30-17:00

neem direct contact op

Alle locaties in Leiden

Alle locaties in Oegstgeest

Aanmelden nieuwsbrief
voor vrijwilligers

 
Tafeltje Dek Je Leiden - Maaltijdservice Leiden - Maaltijden leiden - Kant-en-klaar maaltijd Leiden - Thuisbezorgen maaltijd Leiden - Maaltijden bezorgen Leiden - Maaltijden voor ouderen Leiden - Maaltijden aan huis Leiden - Koelvers maaltijden