Aanbod

Cursus Creatief Leven (voor meer vitaliteit, minder last van eenzaamheid)

27-11-2019
De cursus Creatief Leven is speciaal ontwikkeld voor mensen die aan de slag willen om minder last van eenzaamheid en meer vitaliteit te krijgen.

De cursus (8 donderdagmiddagen) wordt binnenkort (vanaf 23/1) in de Leidse wijk Stevenshof aangeboden vanuit Radius en Libertas Leiden. Deelname aan de cursus is voor de eerste 12 deelnemers gratis, daartoe ondertekent u een aanmeldformulier.

 

Tijdens de cursus en bij het huiswerk gaat u zelf aan de slag met positiviteit en creativiteit aan de hand van een werkboek. Eenzaamheid los je niet op door alleen maar 'onder de mensen' te komen of lid te worden van een club. Zeker niet als je al langer last hebt van eenzaamheid. Je voelt je dan niet zo fantastisch, daarom is nieuwe vrienden maken niet makkelijk. Deze cursus helpt je om er verandering in te brengen. Zie onderstaande folder of neem contact op voor meer informatie.
 
Folder Creatief Leven
Downloaden
 

Contact

Hoofdkantoor

Tel. 071 707 42 00
Hooglandse Kerkgracht 32
2312 HV Leiden
Tel. 071 707 42 00
Fax: 071 707 42 80
info@radiuswelzijn.nl
werkdagen: 8:30-17:00

neem direct contact op

Alle locaties in Leiden

Alle locaties in Oegstgeest

Aanmelden nieuwsbrief
voor vrijwilligers

 
Tafeltje Dek Je Leiden - Maaltijdservice Leiden - Maaltijden leiden - Kant-en-klaar maaltijd Leiden - Thuisbezorgen maaltijd Leiden - Maaltijden bezorgen Leiden - Maaltijden voor ouderen Leiden - Maaltijden aan huis Leiden - Koelvers maaltijden