Aanbod

Manifest door Leidse welzijnsorganisaties, een alternatief voor de openbare aanbesteding in Leiden

10-07-2019
Op 9 juli vond er een interview plaats met Frank van Rooij, directeur/bestuurder Radius en Nathalie Lecina van Studio Mojo i.v.m. de openbare aanbesteding in Leiden en het alternatief dat is aangeboden aan de Leidse gemeenteraad en wethouders.

Een aantal Leidse welzijnsorganisaties komt in opstand tegen het voornemen van de gemeente Leiden om het welzijnswerk aan te besteden. "We gaan staan voor onze mensen. De cliënten, vrijwilligers en medewerkers," zeggen  Frank van Rooij en Nathalie Lecina, die zeggen te spreken namens een heel aantal van hun collega's. "De opgebouwde relaties en samenwerkingen laten we niet zomaar kapot gaan. Het sociale hart van de stad moet behouden blijven. Samen maken we de stad."In dit manifest wordt een alternatief gegeven voor de openbare aanbesteding waar de welzijnsorganisaties momenteel mee te maken hebben. Zie hier de link met het interview en artikel.
 
 

Contact

Hoofdkantoor

Tel. 071 707 42 00
Hooglandse Kerkgracht 32
2312 HV Leiden
Tel. 071 707 42 00
Fax: 071 707 42 80
info@radiuswelzijn.nl
werkdagen: 8:30-17:00

neem direct contact op

Alle locaties in Leiden

Alle locaties in Oegstgeest

Aanmelden nieuwsbrief
voor vrijwilligers

 
Tafeltje Dek Je Leiden - Maaltijdservice Leiden - Maaltijden leiden - Kant-en-klaar maaltijd Leiden - Thuisbezorgen maaltijd Leiden - Maaltijden bezorgen Leiden - Maaltijden voor ouderen Leiden - Maaltijden aan huis Leiden - Koelvers maaltijden