Aanbod

Vacature: teamleider Dagbesteding

13-03-2019
Voor 20 uur per week, verspreid over de week, vooralsnog voor de duur van 1 jaar.

De afdeling Dagbesteding is verantwoordelijk voor het organiseren van deskundige en afwisselende dagbesteding voor thuiswonende ouderen en mensen met een functiebeperking. Dit doet zij op diverse locaties in Leiden, samen met medewerkers/activiteitenbegeleiders van Radius, medewerkers van Libertas Leiden en betrokken vrijwilligers. Het bieden van structuur, participatie, groepsgezelligheid, creativiteit, beweging en het ontlasten van de mantelzorgers zijn hierbij belangrijke doelstellingen.

 

In verband met het vertrek van de huidige teamleider, zijn we voor de afdeling Dagbesteding op zoek naar een teamleider Dagbesteding voor 20 uur per week, verspreid over de week, vooralsnog voor de duur van 1 jaar.

 

De functie

 • Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie van het team van medewerkers en vrijwilligers dat gericht is op het realiseren van de dagbesteding op verschillende locaties.
 • Je bent verantwoordelijk voor het op de sociale kaart zetten van de dagbesteding als onderdeel van een arrangement van ondersteunende aanbiedingen in Leiden voor kwetsbare burgers en hun mantelzorgers.
 • Er wordt van je verwacht dat je het team inspireert, verbindingen legt tussen andere professionele medewerkers en onderdelen van Radius en het team begeleidt bij het bereiken van de resultaten.
 • Je bent verantwoordelijk voor het bewaken van de beschikbare middelen in relatie tot het aantal deelnemers. Je voorziet de financiële administratie van de benodigde gegevens. Je doet voorstellen tot bijstellen van de plannen als daar aanleiding toe is.
 • Je werkt intensief samen met dezelfde afdeling bij Libertas Leiden en draagt bij aan het 'meebewegen' naar de algemene voorzieningen, zoals groepsgewijze wijkactiviteiten.
 • Verder onderhoud je een netwerk en vertegenwoordig je de organisatie in overlegsituaties.
 • Er wordt van je verwacht dat je uitvoering geeft aan het organisatiebeleid en daarbinnen nieuwe ideeën en activiteiten initieert waarbij de behoefte van de doelgroep en de doelstellingen van de gemeente/Wmo een belangrijk uitgangspunt zijn.
 • Het fungeren als projectleider voor (nieuwe) werkzaamheden rondom ondersteuning van kwetsbare burgers kan tot de werkzaamheden behoren.
 • Als lid van het managementteam lever je een actieve bijdrage aan het verder ontwikkelen en vernieuwen van welzijn voor de doelgroep waarbij de transformatie een belangrijk kader is.

We zijn op zoek naar de volgende persoon

 • Je bent een inspirerende coach met aantoonbare leidinggevende capaciteiten;
 • Je hebt ervaring met het coördineren van activiteiten en projecten en met logistieke processen;
 • Je hebt bij voorkeur kennis van en ervaring met het welzijnswerk;
 • Je beschikt over de volgende competenties: klantgerichtheid, kwaliteitsgerichtheid, integriteit, resultaatgerichtheid, coachen, creativiteit, overtuigingskracht en samenwerken;
 • Je hebt affiniteit met het werken met vrijwilligers;
 • Je beschikt minimaal over een relevante HBO opleiding.

Wij bieden
Een functie die er toe doet in een enthousiaste team dat deel uit maakt van een relatief kleine organisatie met korte lijnen en ruimte voor meedenken in een snel veranderende omgeving. De aanstelling geschiedt vooralsnog voor de periode van een jaar. De salariëring en overige arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao Welzijn & Maatschappelijke Dienstverlening. Voor de functie teamleider is schaal 9 van toepassing waarbij een bruto salaris tussen de € 2754,- en € 3988,- ligt op fulltime basis.

 

Heb je belangstelling?
Voor informatie over de functie kun je je wenden tot dhr. F. van Rooij (directeur) of mevr. G. Snelder (adjunct directeur). Sollicitaties kun je voor maandag 1 april 2019 richten aan mevr. G. Snelder en sturen naar g.snelder@radiuswelzijn.nl

 
 
Vacature teamleider Dagbesteding
Downloaden
 

Contact

Hoofdkantoor

Tel. 071 707 42 00
Hooglandse Kerkgracht 32
2312 HV Leiden
Tel. 071 707 42 00
Fax: 071 707 42 80
info@radiuswelzijn.nl
werkdagen: 8:30-17:00

neem direct contact op

Alle locaties in Leiden

Alle locaties in Oegstgeest

Klik hier
Klik hier

Aanmelden nieuwsbrief
voor vrijwilligers

 
Tafeltje Dek Je Leiden - Maaltijdservice Leiden - Maaltijden leiden - Kant-en-klaar maaltijd Leiden - Thuisbezorgen maaltijd Leiden - Maaltijden bezorgen Leiden - Maaltijden voor ouderen Leiden - Maaltijden aan huis Leiden - Koelvers maaltijden