Aanbod

Hulpmiddelen in huis bij dementie

05-03-2019
Er zijn verschillende hulpmiddelen voor mensen met dementie in de thuissituatie. Ze helpen risicosituaties voorkomen en geven mensen een gevoel van veiligheid.
Ook kunnen ze gebruikt worden voor 'zorg op afstand'. Ze lopen uiteen van duur tot goedkoop en eenvoudig tot ingewikkeld.

 

In het Alzheimer Café op donderdag 14 maart vertelt John Zwennes over betaalbare hulpmiddelen, die praktische oplossingen kunnen bieden voor mensen met dementie en hun mantelzorgers. Hij geeft tips hoe deze eenvoudig te gebruiken.

 

Deze avond speelt en zingt Annelies Verbecke als begeleiding.

 

Het Alzheimer Café Leiden, Oegstgeest en Leiderdorp is een ontmoetingsplaats, waar mensen met dementie, hun partners, familieleden en andere belangstellenden elkaar in een ongedwongen sfeer kunnen ontmoeten en ervaring kunnen uitwisselen. De doelstelling is voorlichting geven over dementie en de gevolgen ervan bespreekbaar maken.

 

De locatie is: SBO De Vlieger, Boerhaavelaan 298, 2334 EZ te Leiden.

De zaal is open om 19.00 uur, het programma start om 19.30 uur.

 

Het volledige jaarprogramma is te vinden op de website van het Alzheimer Café Leiden e.o.

Veel informatie is te vinden op dementie.nl
 
 

Contact

Hoofdkantoor

Tel. 071 707 42 00
Hooglandse Kerkgracht 32
2312 HV Leiden
Tel. 071 707 42 00
Fax: 071 707 42 80
info@radiuswelzijn.nl
werkdagen: 8:30-17:00

neem direct contact op

Alle locaties in Leiden

Alle locaties in Oegstgeest

Klik hier
Klik hier

Aanmelden nieuwsbrief
voor vrijwilligers

 
Tafeltje Dek Je Leiden - Maaltijdservice Leiden - Maaltijden leiden - Kant-en-klaar maaltijd Leiden - Thuisbezorgen maaltijd Leiden - Maaltijden bezorgen Leiden - Maaltijden voor ouderen Leiden - Maaltijden aan huis Leiden - Koelvers maaltijden