Aanbod

Vacatures ScootActief (vrijwilligerswerk)

27-02-2019
ScootActief verzorgt tochten voor scootmobielrijders in Leiden en omgeving van april tot en met september.

Enthousiaste fietser en bestuurslid ScootActief

Als bestuurslid bij ScootActief ben je medeverantwoordelijk voor het organiseren van scootmobiel-tochten. Dit betekent dat je meedenkt over de bestemmingen van de tochten, meehelpt met het uitzetten hiervan en het daadwerkelijk meefietsen op de dag zelf. Ook het bijwonen van bestuursvergaderingen gedurende het seizoen behoort tot de taken.

Wij zoeken een enthousiast persoon die het leuk vindt om iets voor anderen te doen, die van fietsen houdt en die het leuk vindt om in een klein team van enthousiastelingen mee te draaien binnen het bestuur van ScootActief.

 

PR-medewerker/webredacteur ScootActief

Als PR-medewerker/webredacteur bij ScootActief ben je verantwoordelijk voor het redigeren en plaatsen van aangeleverde teksten en foto's op de (wordpress) website. Ook het onderhoud van de website behoort tot de taken.

Je schrijft persberichten en stuurt deze rond naar media en belangstellenden.

Daarnaast verzorg je de diverse promotiematerialen zoals o.a. nieuwsbrieven en ladderaffiches van lay out tot drukklaar maken en geeft je de specificaties voor oplage en verzending door aan het secretariaat van Radius.

Tevens doe je de verzending van de digitale nieuwsbrieven. Ook het bijwonen van bestuursvergaderingen gedurende het seizoen, behoort tot de taken.

 

Interesse?

Neem contact op met Radius, tel. 071 707 42 00, e-mail: info@radiuswelzijn.nl
 
 

Contact

Hoofdkantoor

Tel. 071 707 42 00
Hooglandse Kerkgracht 32
2312 HV Leiden
Tel. 071 707 42 00
Fax: 071 707 42 80
info@radiuswelzijn.nl
werkdagen: 8:30-17:00

neem direct contact op

Alle locaties in Leiden

Alle locaties in Oegstgeest

Klik hier
Klik hier

Aanmelden nieuwsbrief
voor vrijwilligers

 
Tafeltje Dek Je Leiden - Maaltijdservice Leiden - Maaltijden leiden - Kant-en-klaar maaltijd Leiden - Thuisbezorgen maaltijd Leiden - Maaltijden bezorgen Leiden - Maaltijden voor ouderen Leiden - Maaltijden aan huis Leiden - Koelvers maaltijden