Aanbod

Kennismaking kunstzinnig werken - 7 februari

11-01-2019
Heeft u zich wel eens afgevraagd wat de achtergrond van uw naam is? Vandaag biedt Juliette u een creatieve middag aan. Er gaat gewerkt worden met pastelkrijt.

Het onderwerp is uw eigen naam, die u (in de meeste gevallen) al uw hele leven bij u draagt, maar die u misschien nog nooit op een mooie manier hebt afgebeeld! U bent van harte welkom bij deze (laagdrempelige) kennismaking met pasteltekenen. U maakt ieder uw eigen kunstwerkje, waarbij u ook even kennismaakt met elkaar en elkaars naam.

 

Er is plaats voor maximaal zes deelnemers, dus het is belangrijk dat u zich aanmeldt! De middag is bedoeld voor 60 plussers die het leuk vinden kennis te maken met kunstzinnig werken, maar de leeftijd wordt niet gecontroleerd! Juliette is opgeleid in kunstzinnig werken en wil graag ervaring opdoen met wat oudere volwassenen. "Creatief actief zijn is verrijkend en gezond. Het ontdekken en ontwikkelen van uw eigen creativiteit kan op elke leeftijd en kan ook als u ouder wordt een welkome bezigheid zijn. Het bevordert de ontspanning en zorgt voor een heldere geest," aldus Juliette.

 

Datum: donderdagmiddag 7 februari

Locatie: Radius, Hooglandse Kerkgracht 32, 2312 HV Leiden

Tijd: aanvang 14.30 uur, einde 16.30 uur.

Kosten: € 3,50
 
 

Contact

Hoofdkantoor

Tel. 071 707 42 00
Hooglandse Kerkgracht 32
2312 HV Leiden
Tel. 071 707 42 00
Fax: 071 707 42 80
info@radiuswelzijn.nl
werkdagen: 8:30-17:00

neem direct contact op

Alle locaties in Leiden

Alle locaties in Oegstgeest

Klik hier
Klik hier

Aanmelden nieuwsbrief
voor vrijwilligers

 
Tafeltje Dek Je Leiden - Maaltijdservice Leiden - Maaltijden leiden - Kant-en-klaar maaltijd Leiden - Thuisbezorgen maaltijd Leiden - Maaltijden bezorgen Leiden - Maaltijden voor ouderen Leiden - Maaltijden aan huis Leiden - Koelvers maaltijden