Aanbod

Veel mensen met dementie wonen thuis

03-12-2018
In het Alzheimer Café op donderdag 13 december komen verschillende hulpverleners, die tips en voorbeelden geven hoe de feestdagen in te vullen. De activiteiten die op de dagbesteding worden gedaan, kunnen die ook thuis toegepast worden?

Voor mensen met dementie kunnen de feestdagen verwarrende en stressvolle situaties opleveren. Hoe hou je het prettig voor iedereen? Zijn er adviezen te geven over: met wie de dagen doorbrengen, wat met elkaar te doen, wat te eten?

 

Het zal donderdag een gezellige avond worden met nuttige informatie, livemuziek van de Netz en een hapje en een drankje.

 

Het Alzheimer Café Leiden, Oegstgeest en Leiderdorp is een ontmoetingsplaats, waar mensen met dementie, hun partners, familieleden en andere belangstellenden elkaar in een ongedwongen sfeer kunnen ontmoeten en ervaring kunnen uitwisselen. De doelstelling is voorlichting geven over dementie en de gevolgen ervan bespreekbaar maken.

 

De locatie is: SBO De Vlieger, Boerhaavelaan 298, 2334 EZ te Leiden.

De zaal is open om 19.00 uur, het programma start om 19.30 uur.

 

Het volledige jaarprogramma is te vinden op de website van het Alzheimer Café Leiden e.o.

Veel informatie is te vinden op dementie.nl
 
 

Contact

Hoofdkantoor

Tel. 071 707 42 00
Hooglandse Kerkgracht 32
2312 HV Leiden
Tel. 071 707 42 00
Fax: 071 707 42 80
info@radiuswelzijn.nl
werkdagen: 8:30-17:00

neem direct contact op

Alle locaties in Leiden

Alle locaties in Oegstgeest

Klik hier
Klik hier

Aanmelden nieuwsbrief
voor vrijwilligers

 
Tafeltje Dek Je Leiden - Maaltijdservice Leiden - Maaltijden leiden - Kant-en-klaar maaltijd Leiden - Thuisbezorgen maaltijd Leiden - Maaltijden bezorgen Leiden - Maaltijden voor ouderen Leiden - Maaltijden aan huis Leiden - Koelvers maaltijden