Aanbod

Leiden voor Gevorderden een succes

20-11-2018
Op woensdag 14 november vond weer een succesvolle editie van Leiden voor Gevorderden plaats. Een evenement waarbij (aankomend) gepensioneerden zich kunnen laten inspireren en informeren over de mogelijkheden van vrijwillige inzet.

Wethouder Damen sprak het publiek toe en liet weten hoe fijn het voor Leiden is als 'gevorderden' hun kennis en kunde inzetten voor de stad en haar inwoners.

 

Dankzij dagvoorzitter (directeur van Radius) Frank van Rooij, een lezing over geluk, een pitch over de vacaturebank van iDOE en zes prachtige voorbeelden van vrijwilligers die doen wat ze leuk vinden, verlieten de bezoekers de zaal met een lach.


Aansluitend was er een rondgang langs de informatiemarkt die druk werd bezocht. Bij de kraampjes was er foldermateriaal aanwezig van verschillende organisaties en kon men vragen stellen.

 

Leiden voor Gevorderden is mogelijk gemaakt door gemeente Leiden, Radius en iDOE.

 

Foto: Jannie de Groot, Leidse Amateur Fotografen Vereniging, www.lafv.nl
 
 

Contact

Hoofdkantoor

Tel. 071 707 42 00
Hooglandse Kerkgracht 32
2312 HV Leiden
Tel. 071 707 42 00
Fax: 071 707 42 80
info@radiuswelzijn.nl
werkdagen: 8:30-17:00

neem direct contact op

Alle locaties in Leiden

Alle locaties in Oegstgeest

Aanmelden nieuwsbrief
voor vrijwilligers

 
Tafeltje Dek Je Leiden - Maaltijdservice Leiden - Maaltijden leiden - Kant-en-klaar maaltijd Leiden - Thuisbezorgen maaltijd Leiden - Maaltijden bezorgen Leiden - Maaltijden voor ouderen Leiden - Maaltijden aan huis Leiden - Koelvers maaltijden