Aanbod

VACATURE HUISHOUDELIJK MEDEWERKER(S)

05-07-2018
In verband met de pensionering van een van de huidige medewerkers, zijn we per 15 juli aanstaande of zo spoedig mogelijk, op zoek naar een of meerdere enthousiaste en vaardige:

HUISHOUDELIJK MEDEWERKER(S)

Aantal uur
Wij zoeken dus een of meerdere huishoudelijk medewerker(s) voor in totaal 16 uur per week of deel van deze uren, verdeeld over verschillende locaties en verschillende dagen (zie overzicht in de download hieronder voor de verdeling van uren)


Salaris en dienstverband
De salariëring en arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO welzijn. Voor deze functies is schaal 2 van toepassing waarbij een bruto salaris tussen de € 1.681,- en € 2.210,- per maand ligt op fulltime basis. Het dienstverband wordt in eerste instantie aangegaan voor de duur van een jaar.

Informatie
Voor vragen over de functie kun je terecht bij Marianne Andrée Wiltens (teamleider sociaal werkers wijk). Heb je belangstelling voor de functie of voor een deel ervan, dan kun je dit voor 25 juli kenbaar maken door een schriftelijke sollicitatie te sturen naar het secretariaat t.a.v. Karien Wentink (k.wentink@radiuswelzijn.nl)
Of stuur een sollicitatiebrief met CV naar
Stichting Radius,
t.a.v. K. Wentink
Hooglandse Kerkgracht 32
2312 HV Leiden.


Het overzicht van de locaties, dagen en uren vacature huishoudelijk medewerker vindt u in de download hieronder.
(Onderdelen van de vacature kunnen door verschillende medewerkers worden uitgevoerd)
 
Download VACATURE HUISHOUDELIJK MEDEWERKER(S)
Downloaden
 

Contact

Hoofdkantoor

Tel. 071 707 42 00
Hooglandse Kerkgracht 32
2312 HV Leiden
Tel. 071 707 42 00
Fax: 071 707 42 80
info@radiuswelzijn.nl
werkdagen: 8:30-17:00

neem direct contact op

Alle locaties in Leiden

Alle locaties in Oegstgeest

Klik hier
Klik hier

Aanmelden nieuwsbrief
voor vrijwilligers

 
Tafeltje Dek Je Leiden - Maaltijdservice Leiden - Maaltijden leiden - Kant-en-klaar maaltijd Leiden - Thuisbezorgen maaltijd Leiden - Maaltijden bezorgen Leiden - Maaltijden voor ouderen Leiden - Maaltijden aan huis Leiden - Koelvers maaltijden