Aanbod

Gezocht: bijrijder (m/v) voor de Maaltijd aan Huisdienst in Oegstgeest

27-10-2017
Om maaltijden bij ouderen of mensen met een chronische ziekte thuis te kunnen afleveren, zoeken wij bijrijders voor de dienst in Oegstgeest (vrijwilligerswerk).

Foto: Jannie de Groot, Leidse Amateur Fotografen Vereniging, www.lafv.nl

 

De Maaltijd aan Huisdienst is de maaltijdvoorziening van Radius. Deze dienst levert maaltijden aan ouderen en chronisch zieken in Leiden, Oegstgeest en Voorschoten.

 

De maaltijden worden eenmaal per week in een vaste route rondgebracht door een chauffeur en bijrijder met een koelwagen. De chauffeur rijdt de aangegeven route. De bijrijder brengt de maaltijden zo nodig tot in de koelkast en verzamelt de ingevulde menulijsten.

 

We werken we met een vaste groep vrijwilligers die volgens een rooster rijden, zodat niet elke week gereden hoeft te worden.

 

Oegstgeest

In Oegstgeest worden de maaltijden worden eenmaal per week, op woensdagmiddag, in circa 3 uur rondgebracht.

 

Bent u sociaal ingesteld, wilt u ervoor zorgen dat ouderen en chronisch zieken langer zelfstandig thuis kunnen blijven wonen? Dan is deze vrijwilligersbaan wellicht iets voor u.

 

Neem contact op met Radius via tel. 071 707 42 00, of stuur een e-mail naar info@radiuswelzijn.nl
 
 

Contact

Hoofdkantoor

Tel. 071 707 42 00
Hooglandse Kerkgracht 32
2312 HV Leiden
Tel. 071 707 42 00
Fax: 071 707 42 80
info@radiuswelzijn.nl
werkdagen: 8:30-17:00

neem direct contact op

Alle locaties in Leiden

Alle locaties in Oegstgeest

Klik hier
Klik hier
 
Tafeltje Dek Je Leiden - Maaltijdservice Leiden - Maaltijden leiden - Kant-en-klaar maaltijd Leiden - Thuisbezorgen maaltijd Leiden - Maaltijden bezorgen Leiden - Maaltijden voor ouderen Leiden - Maaltijden aan huis Leiden - Koelvers maaltijden