Aanbod

Vrijwilligerswaarderingsactie 2017

13-09-2017
Woon je in Leiden en ben je vrijwilliger? Of woon je buiten Leiden, maar zet je je wel in Leiden vrijwillig in? Lees dan verder; je kunt namelijk een filmbon aanvragen.

Dank voor inzet

Ook in 2017 zijn er in Leiden weer vele vrijwilligers actief. En daar zijn de gemeente Leiden en iDOE heel blij mee. Dankzij jullie inzet vieren we namelijk het Leidens Ontzet, genieten we van vele culturele evenementen, kunnen kinderen in speeltuinen spelen, worden verenigingen en organisaties gerund en hebben Leidse ouderen aanspraak. Maar vrijwilligers helpen bijvoorbeeld ook om nieuwkomers en toeristen in de stad wegwijs te maken. Daarnaast vinden steeds meer initiatieven op wijkniveau plaats. Als dank voor alle inzet vindt ook dit jaar weer een vrijwilligerswaarderingsactie plaats.

 

In samenwerking met iDOE en de Bioscopen Leiden geeft de gemeente 600 filmbonnen weg. De bonnen kunnen ingewisseld worden bij Trianon, Lido of het Kijkhuis.

 

Aanvragen filmbon vanaf 13 september

Alle vrijwilligers die in Leiden wonen én vrijwilligers die buiten Leiden wonen, maar zich wel in Leiden als vrijwilliger inzetten, komen in aanmerking voor de bon. Hij kan worden aangevraagd vanaf 13 september 2017. Op de site van iDOE staat meer informatie over het aanbod en de voorwaarden.


Ga naar de website voor meer info, klik hier

 
 
 

Contact

Hoofdkantoor

Tel. 071 707 42 00
Hooglandse Kerkgracht 32
2312 HV Leiden
Tel. 071 707 42 00
Fax: 071 707 42 80
info@radiuswelzijn.nl
werkdagen: 8:30-17:00

neem direct contact op

Alle locaties in Leiden

Alle locaties in Oegstgeest

Klik hier
Klik hier
 
Tafeltje Dek Je Leiden - Maaltijdservice Leiden - Maaltijden leiden - Kant-en-klaar maaltijd Leiden - Thuisbezorgen maaltijd Leiden - Maaltijden bezorgen Leiden - Maaltijden voor ouderen Leiden - Maaltijden aan huis Leiden - Koelvers maaltijden