Aanbod

VERDER HELPT VRIJWILLIGERS VERDER!

23-06-2017
Er wordt een steeds groter beroep gedaan op vrijwilligers. Het is daarom ook van belang dat deze mensen goed worden ondersteund in de taken die zij uitvoeren.

In Leiden werkt Verder aan de ontwikkeling van vrijwilligers door scholing en verdieping te bundelen. Een initiatief voor en door vrijwilligers en organisaties die met vrijwilligers werken.

 

Hoe werkt Verder?

Het kernteam van Verder zoekt naar vrijwilligers die hun talenten willen overdragen in lessen en workshops aan andere vrijwilligers. Betrokken organisaties stellen bijeenkomsten die ze geven aan eigen vrijwilligers, open voor vrijwilligers van andere organisaties.

Te denken valt aan grenzen stellen, communicatie, mindfulness, gebruik van hulpmiddelen in de zorg, ziektebeelden, grafisch vormgeven, PR maken etc. Het bereik van vrijwilligers is hierdoor groter en zij komen in contact met andere vrijwilligers en organisaties. Dit opent deuren naar weer andere soorten van vrijwilligerswerk.

Kijk hier voor de agenda: http://www.i-doe.nl/agenda

 

Het kernteam van Verder verzorgt de coördinatie en zorgt voor de juiste faciliteiten.

Verder is altijd op zoek naar verbreding! Ben jij een echt organisatietalent en wil je een steentje bijdragen aan dit mooie initiatief? Kijk dan even of deze vrijwilligersvacature bij je past:

http://www.i-doe.nl/vacature/2200

Ook organisaties die er voor open staan hun scholing open te stellen zijn van harte welkom!

 

Neem voor meer informatie even contact op met:

info@verderleiden.nl

071 5160474

http://www.verderleiden.nl/
 
 

Contact

Hoofdkantoor

Tel. 071 707 42 00
Hooglandse Kerkgracht 32
2312 HV Leiden
Tel. 071 707 42 00
Fax: 071 707 42 80
info@radiuswelzijn.nl
werkdagen: 8:30-17:00

neem direct contact op

Alle locaties in Leiden

Alle locaties in Oegstgeest

Klik hier
Klik hier
 
Tafeltje Dek Je Leiden - Maaltijdservice Leiden - Maaltijden leiden - Kant-en-klaar maaltijd Leiden - Thuisbezorgen maaltijd Leiden - Maaltijden bezorgen Leiden - Maaltijden voor ouderen Leiden - Maaltijden aan huis Leiden - Koelvers maaltijden