Nieuws over Dorpskracht & Co

14-04-2022

Dorpskracht & Co stimuleert en ondersteunt de vrijwillige inzet in Oegstgeest. Het platform biedt een gratis omgeving waar vraag en aanbod van het vrijwilligerswerk samenkomen. Dorpskracht biedt naast de matchfunctie ook adviesgesprekken, scholingen en nieuwsartikelen rondom vrijwillige inzet.

Om ontmoeting en hulp in de eigen buurt te stimuleren, is Dorpskracht & Co nu uitgebreid met een extra matchfunctie: Burenhulp & Co

Via Burenhulp kan je actief zijn in je eigen wijk en/of hulp vragen van een buurtbewoner. Dit is dé marktplaats waar buurtbewoners digitaal met elkaar in contact kunnen komen.
Je vraag naar ondersteuning kun je op Burenhulp digitaal stellen, zodat iemand kan reageren. Om je ondersteuning aan te bieden, kun je reageren op een vraag die via Burenhulp is gesteld of je kunt zelf aanbieden dat je beschikbaar bent voor kleine hulpvragen/klusjes.

Is de vraag te ingewikkeld of is het via de computer regelen lastig, dan is Burenhulp & Co iets voor jou. Bel 071 707 42 00 of mail naar a.heemskerk@radiuswelzijn.nl. Adinda Heemskerk zoekt dan samen naar een vrijwilliger van Radius.
Als je je als vrijwilliger wilt inzetten bij Burenhulp & Co kun je natuurlijk ook contact opnemen met Adinda.

Ivonne Janka is vrijwilligersmakelaar bij Dorpskracht & Co, voor Burenhulp & Co is de contactpersoon Adinda Heemskerk.

 

Ivonne Janka en Adinda Heemskerk