Fit-in

Stel uw eigen sportprogramma samen

Radius maakt sporten leuk met Fit-in

  Wilt u uw een afwisselend sportprogramma?
  Bent u niet in staat om elke week op een vast tijdstip te sporten?
  Of wilt u graag ontdekken welke sport het beste bij u past?

Dit is vanaf september mogelijk met het Fit-in aanbod van Radius. Het programma omvat een breed aanbod van activiteiten van een heel aantal sportverenigingen in Oegstgeest en de beweegactiviteiten van Radius.
Met uw Fit-in abonnement kunt een les kiezen die u leuk en geschikt lijkt en u hiervoor opgeven.
Let wel: het aantal plaatsen per les is beperkt, dus reserveer op tijd. Bij de zwemactiviteiten is meer plaats.
De kosten zijn € 7,- per les. Eenmalige inschrijfkosten zijn € 10,-.

Hoe werkt het?

1. Schrijf u in als abonnee

Klik op de knop om een inschrijfformulier te downloaden of bel of mail de receptie voor het formulier. U kunt ook een inschrijfformulier ophalen op de Radius-locatie in Oegstgeest.

 

2. Met uw naam en Fit-in abonneenummer kunt u een les reserveren

Op deze website vindt u het actuele Fit-in lesaanbod. Wilt u zich opgeven voor een les? Dit kan binnenkort online, zie de pagina met het Fit-in lesrooster. Voor nu: bel of mail de receptie van Radius, tel.: 071 707 42 00, e-mail: info@radiuswelzijn.nl
U kunt iedere werkdag van 8.30 tot 12.30 uur bellen, of mailen.
De receptioniste regelt uw reservering en weet of er nog plaats is in de les van uw voorkeur of bij een alternatieve les. U ontvangt na uw aanmelding altijd een bevestiging.

 

3. Annuleren van de les

Kunt u onverhoopt de les waarvoor u zich heeft opgegeven niet meedoen? Meld u zich dan minimaal een werkdag (24 uur) van te voren af, zodat er iemand anders mee kan doen en de docent worden geïnformeerd. In het weekend kunt u mailen of een voicemailbericht inspreken. Meld u zich niet af, dan zijn we helaas genoodzaakt de kosten van de les door te berekenen.