De Blauwe PlusBus

Gezellig met anderen op stap. Gaat u mee?

Mee met de Blauwe PlusBus! Gezellig samen met medebewoners van Oegstgeest op stap om verschillende activiteiten te ondernemen. Dit betekent gezellig met elkaar boodschappen doen en winkelen, maar ook andere leuke uitjes. Bijvoorbeeld naar een kaasboerderij, een rondrit langs de bloeiende bollenvelden, naar het strand of een museum.

Radius is een samenwerking aangegaan met Stichting Recreatie en Vervoer om samen voor de inwoners van Oegstgeest een leuk aanbod te maken. De uitjes zijn mede mogelijk gemaakt door de Rotaryclub Oegstgeest e.o.

We verzamelen om 10.00 uur in de flat Haeswijk, President Kennedylaan 141 in Oegstgeest. We drinken daar eerst gezellig een kopje koffie, tijdens het koffie drinken betaalt u aan de daarvoor aanwezige persoon de kosten voor het uitje. Daarna gaan we op stap met de blauwe bus van Stichting Recreatie en Vervoer.

Voor alle activiteiten geldt:
Consumpties zijn voor eigen rekening, tenzij anders is aangegeven. U betaalt contant (en wanneer mogelijk gepast) tijdens de activiteit. Prijzen zijn onder voorbehoud. Aan het inschrijven zijn geen kosten verbonden.
Uitjes waarvoor entree wordt betaald, gaan uitsluitend door bij zes deelnemers. Overige uitjes gaan uitsluitend door bij vier deelnemers. 
Afmelden minstens twee uur van tevoren! Meldt u zich niet op tijd af dan wordt er € 5,00 gerekend.

Rolstoel of rollator
De bus is geschikt voor het vervoer van rolstoelen. Per uitje kan er één rolstoel mee. De chauffeur kan als begeleider de rolstoel duwen. Ook een rollator kan mee, wel het liefst zo min mogelijk, ander hebben we niet genoeg ruimte in de bus.

Algemene informatie en reserveren

Voor algemene informatie en reserveren kunt van maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 12.30 uur bellen naar Radius: 071 707 42 00. Als u mee wilt met één van de activiteiten, kunt u zich via dit telefoonnummer daarvoor opgeven (voor max. twee personen tegelijk).

Reserveren
Voor de uitjes van januari en februari kunt u reserveren vanaf 17 december 8.30 uur.
Let op: Het uitje is pas vastgezet als dit door één van de Blauwe PlusBus-medewerkers is bevestigd.

Corona

We volgen de richtlijnen van de overheid die op het moment dat het uitje plaatsvindt van toepassing zijn.

Programma Blauwe PlusBus – januari en februari 2022

Voor de uitjes van januari en februari kunt u reserveren vanaf 17 december 8.30 uur

Donderdag 13 januari - Het Belasting & Douane Museum

In het Belasting & Douane Museum in Rotterdam is momenteel de tentoonstelling ‘Tussen poen en platzak’ te zien. Iedereen kent het: soms heb je genoeg geld, soms heb je aan het einde van de maand nog maar weinig over.
Tijdstip: 10.00 uur
Prijs: 15,00 (excl. entree, gratis met museumjaarkaart)

Vrijdag 28 januari - Winkelen in Hoofddorp

Overdekt winkelcentrum Vier Meren; in de wintermaanden is overdekt winkelen heel prettig. Veel winkels bij elkaar en gelegenheid voor een drankje of een lunch of wat u maar wilt.
Tijdstip: 10.00 uur
Prijs: 12,50

Maandag 7 februari - Amsterdam The Style Outlets

Tien minuten ten oosten van Haarlem, op het terrein van de oude suikerfabriek van Halfweg, vindt u sinds kort een volledig nieuwe outlet: Amsterdam The Style Outlets. Dit winkelcentrum is bijna een mini-dorp te noemen. Ruim 75 topmerken hebben er inmiddels een plekje weten te bemachtigen.
Tijdstip: 10.00 uur
Prijs: 12,50

Vrijdag 25 februari - Het Katwijks Museum

Bezoek het Katwijks Museum, met daarna genoeg gelegenheden om buiten het museum een lunch te gebruiken.
Tijdstip: 10.00 uur
Prijs: 10,00 (excl. entree, gratis met museumjaarkaart)