Home v1

Radius regelt het!

Wij versterken het levensplezier, ook als het (even) niet vanzelf gaat.

Samen beschikken we over alle expertise die het ouder worden vraagt. Met u en voor u. Ons doel is dat u (zoveel ) kunt (blijven) leven zoals u het wilt. Radius maakt het mogelijk!

Lees verder

3

Radius kan het voor u regelen

Regelt voor

Veilig thuis wonen

Regelt voor

Vervoer van en naar Huis

Regelt voor

Klussen in huis

Regelt voor

Individuele begeleiding

Regelt voor

Eten met gemak

Regelt voor

Mantelzorg

(Thuis)zorg in Leiden en Oegstgeest

Alles in en rondom Oegstgeest

Samen met gemeente Oegstgeest organiseert Radius diverse activiteiten en diensten in en rondom Oegstgeest.

Als welzijnspartij in Oegstgeest zijn we actief met en voor veel mensen die zich inzetten in de verschillende wijken van Oegstgeest. We maken deel uit van sociale netwerken, organiseren voor en met inwoners diverse activiteiten. We werken samen met de gemeente en de partners in het dorp bij gezamenlijke projecten en initiatieven. Radius regelt het.

Wij versterken het levensplezier, ook als dat even niet vanzelf gaat

Hoe we prettig ouder worden is voor iedereen verschillend. Bij Radius hebben we aandacht voor de vraag wat levensplezier voor u betekent. Soms is dat gewoon een helder antwoord op een vraag, soms heeft u meer nodig om uw levensplezier te versterken of te herstellen. Het is natuurlijk aan u!

Wij zijn er zeker ook als het niet vanzelf gaat. Veranderingen tijdens het ouder worden zijn niet altijd gemakkelijk. Radius geeft steeds juist dat duwtje in de rug, waarmee u, uw netwerk of uw situatie precies zo versterkt wordt, dat u weer ruimte vindt voor levensplezier! 

Kunnen we iets voor u regelen?

Radius zet zich in om hulp te bieden bij langer veilig en zelfstandig thuis wonen. Van financiële ondersteuning tot de verzorging van maaltijden en vervoer: Radius versterkt het levensplezier, ook als dat even niet meer vanzelf gaat.

Het laatste nieuws

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.