Cursus Creatief Leven

12-10-2021

Op acht maandagmiddagen vanaf 1 november
Eenzaamheid los je niet op door alleen maar ‘onder de mensen’ te komen. Zeker niet als je er al langer last van hebt. Je voelt je dan niet zo fantastisch, daarom is vrienden maken niet makkelijk. Heb je langer dan een half jaar geleden een verandering meegemaakt die invloed had op welke mensen je om je heen hebt? Heb je het gevoel dat het je nu niet op eigen kracht lukt om weer plezier en beweging in je leven te krijgen? Of ben je bang de hoop te verliezen? Het is belangrijk dat je hier, met goede hulp, stap voor stap, verandering in gaat brengen. Als eenzaamheid blijft voortduren is het zaak de eerste stap te zetten. Creatief Leven helpt om een negatieve spiraal te voorkomen of te doorbreken en minder last van eenzaamheid te krijgen. Als je kiest voor deze cursus kies je voor acht bijeenkomsten en je gaat zelf aan de slag met een werkboek. Je gaat je geleidelijk (weer) meer openstellen op een manier die bij jou past.
De cursus wordt georganiseerd en gegeven door Annet Gijsman, gespecialiseerd in verbondenheid.

Data en tijden
Het cursusprogramma Creatief Leven wordt (bij voldoende belangstelling) gegeven op acht maandagmiddagen vanaf 1 november 2021, van 14.00 tot 16.30 uur.

Plaats en kosten
De cursus vindt plaats in de Rehobothkerk, Lijtweg 1 te Oegstgeest.
Voor de cursus betaal je 1 euro per keer (voor koffie/thee, niet verplicht). De cursus wordt deze keer mogelijk gemaakt door de gemeente Oegstgeest.

Aanmelden
Een flyer voor de cursus met een inschrijfformulier is verkrijgbaar bij het Sociaal Team Oegstgeest of wordt per e-mail toegezonden als reactie op een mail met als onderwerp: ‘flyer Oegstgeest Creatief Leven’ aan a.gijsman@hetnet.nl.