Bewegen op leeftijd: gratis proeflessen op 24 en 25 mei

10-05-2022

Komt u ook kennismaken met onze nieuwe beweegactiviteiten?

Radius start weer met verschillende sportieve activiteiten, speciaal voor de mensen die hun vitaliteit willen behouden. Met aandacht en voorzichtigheid die nodig is bij mensen die op leeftijd zijn.
Ter introductie van deze activiteiten organiseren wij gratis proeflessen op dinsdag 24 en woensdag 25 mei.

Indoor Bootcamp

Bootcamp is een hippe naam voor steeds wisselende en gevarieerde oefeningen in een gymzaal. Het gaat om diverse en steeds wisselende oefeningen om spierkracht, uithoudingsvermogen en soepelheid te trainen. Iedereen kan op eigen niveau meedoen.
Kledingadvies: Comfortabele sportkleding.
Datum: Dinsdag 24 mei om 16.30 uur
Locatie: Leo Kanner gymzaal, Hazenboslaan 101, Oegstgeest

Stevig in balans

Deze serie oefeningen is vooral gericht op de balans. Met de principes van Aikido als uitgangspunt gaat het hier om stevig te staan en niet bang te zijn om te vallen. En als dat toch gebeurt, weet u hoe veilig te vallen met een zo klein mogelijke kans om u te verwonden.
Kledingadvies: Kleding waar comfortabel in kan worden bewogen en makkelijk schoeisel.
Datum: Dinsdag 24 mei om 15.00 uur
Locatie: Leo Kanner gymzaal, Hazenboslaan 101, Oegstgeest

Ballet op leeftijd

Je bent nooit te oud om ballet in te zetten. Voor iedereen vanaf 50 jaar is deze activiteiten een speelse, grappige, maar ook nuttige manier om op basis van klassiek ballet de vitaliteit te verbeteren. Denk aan spierkracht, wendbaarheid en balans. Voor deze activiteit is het nodig dat je zelfstandig de balans kunt bewaren.
Kledingadvies: Gemakkelijk zittende kleding waarmee vrij kan worden bewogen. We bewegen op zachte schoentjes of sokken. Géén (sport)schoenen.
Datum: Woensdag 25 mei om 10.00 uur
Locatie: Haeswijkflat, President Kennedylaan 141, Oegstgeest

Hip hoppen

Hiphop is een ritmische en hippe dansvorm op moderne muziek. Op een frisse en leuke manier is er aandacht voor de eigen conditie, bewegelijkheid en balans. Losse bewegingen wisselen af met strakke danspassen die horen bij het ritme van de muziek. Deze hiphopactiviteit is voor echte beginners op leeftijd.
Kledingadvies: Kleding waar comfortabel in kan worden bewogen en dansbaar schoeisel.
Datum: Woensdag 25 mei om 11.45 uur
Locatie: Haeswijkflat, President Kennedylaan 141 Oegstgeest

Wilt u deze gratis proeflessen gebruiken om eens te snuffelen aan deze activiteiten? Neem dan contact op met Radius (071 707 42 00). Ook bij twijfels en vragen kunt u ons bellen.

In juni 2022 starten deze activiteiten met een verkorte eerste ronde van acht wekelijkse bijeenkomsten. Wilt u zich alvast inschrijven voor deze eerste ronde? Laat het ons weten!