Aanbod

Vrijwilligers

Lijkt het u leuk om vrijwilligerswerk te doen, maar weet u niet precies wat? Heeft u kennis of ervaring die u wilt inzetten voor anderen? Denkt u: ik zou wel eens wat meer mensen willen leren kennen?

 

Wij bieden u de gelegenheid uzelf te ontplooien door iets leuks en nuttigs te doen met en voor anderen. En dat betekent tevredenheid voor twee!

Talenten

Iedereen heeft talenten, is deskundig of handig in iets. Daarnaast is vrijwilligerswerk bij Radius veelzijdig genoeg om er ook nog iets van te kunnen leren.

Onmisbaar

Vrijwilligers zijn voor Radius onmisbaar! Het zijn enthousiaste mensen die graag iets doen met en voor een ander. Vrijwilligerswerk levert geen geld op, maar toch kan het u enorm 'rijk' maken! Bijvoorbeeld als u mensen met de bus ophaalt, als u maaltijden aan huis bezorgt, koffie schenkt tijdens een koffie-inloop, eten serveert bij een eettafel, iemand begeleidt naar het ziekenhuis of helpt met de computer! Of u wilt misschien actief worden bij het opzetten van activiteiten in uw wijk of huisbezoeken afleggen in het kader van Welzijnsbezoek - en ga zo maar door.

Van harte welkom!

Hebt u er zin in? U hoeft alleen maar met Radius te bellen en wij zullen u nader informeren.

 

Leiden: 071 707 42 00

E-mail: info@radiuswelzijn.nl

 

Oegstgeest: 071 707 42 00

E-mail: a.vanelk@radiuswelzijn.nl

 
 

Contact

Hoofdkantoor

Tel. 071 707 42 00
Hooglandse Kerkgracht 32
2312 HV Leiden
Tel. 071 707 42 00
Fax: 071 707 42 80
info@radiuswelzijn.nl
werkdagen: 8:30-17:00

neem direct contact op

Alle locaties in Leiden

Alle locaties in Oegstgeest

Aanmelden nieuwsbrief
voor vrijwilligers

 
Tafeltje Dek Je Leiden - Maaltijdservice Leiden - Maaltijden leiden - Kant-en-klaar maaltijd Leiden - Thuisbezorgen maaltijd Leiden - Maaltijden bezorgen Leiden - Maaltijden voor ouderen Leiden - Maaltijden aan huis Leiden - Koelvers maaltijden