Aanbod

VASTE ACTIVITEITEN IN OEGSTGEEST BLIJVEN / VEEL VASTE ACTIVITEITEN IN LEIDEN ZIJN OVERGEGAAN NAAR INCLUZIO EN BUZZ.

Door het verliezen van de aanbesteding in het Sociaal Domein in Leiden zijn veel vaste activiteiten en diensten die plaatsvonden op de Leidse locaties van Radius overgedragen aan Incluzio en BuZz. 

In Oegstgeest blijven de vaste activiteiten doorgaan. Zie ook het kopje Vaste activiteiten Oegstgeest (klik op link).
Behalve als dat tijdelijk door Coronamaatregelen niet mogelijk is.
Wanneer u het niet zeker weet of een activiteit doorgang vindt, kunt u tijdens kantooruren bellen naar tel.nr.: 071 707 42 00 of stuur een mail naar Alice van Elk (sociaalwerker wijk Oegstgeest): a.vanelk@radiuswelzijn.nl  


Graag vermelden wij hier dat Radius in Leiden weliswaar een aantal producten en diensten overdraagt, maar dat Radius ook doorgaat in een nieuwe vorm en met een nieuw élan. Ons werk in de sociale wijkteams zetten we voort, ons werk in Oegstgeest, de afdeling Thuisadministratie en de Personenalarmering gaan gewoon door.

De Dagbesteding, Sterbussen en de Maaltijd aan Huisdienst worden per 1 december 2020 niet meer voortgezet. De organisatie Eten met gemak is verkozen door Radius om de maaltijden aan huis over te nemen. Klik voor informatie op deze link .


Voor informatie over activiteiten en diensten die zijn overgedragen in Leiden zie:
Incluzio Leiden
Buzz Leiden

Hieronder treft u de jaargids Radius Contact 2019-2020 aan.
De activiteiten en diensten van Leiden zijn in de meeste gevallen niet meer up-to-date. Wilt u meer weten bel: 071 707 42 00 of stuur een e-mail: info@radiuswelzijn.nl.
De activiteiten die in Oegstgeest plaatsvinden zijn nog wel juist.

 
Download Contactboekje Radius 2019-2020
Downloaden
 

Contact

Hoofdkantoor

Hooglandse Kerkgracht 32
2312 HV Leiden
Tel. 071 707 42 00
Fax: 071 707 42 80
info@radiuswelzijn.nl
Receptie open: 8:30-12:30 (alleen op werkdagen)

neem direct contact op

Alle locaties in Leiden

Alle locaties in Oegstgeest

Aanmelden nieuwsbrief
voor vrijwilligers

 
Tafeltje Dek Je Leiden - Maaltijdservice Leiden - Maaltijden leiden - Kant-en-klaar maaltijd Leiden - Thuisbezorgen maaltijd Leiden - Maaltijden bezorgen Leiden - Maaltijden voor ouderen Leiden - Maaltijden aan huis Leiden - Koelvers maaltijden