Aanbod

Sociaal werker/ouderenadviseur in de Sociale (Wijk)teams

 

In Leiden bestaat er sinds januari 2015 in iedere wijk een Sociaal Wijkteam (SWT). In totaal zijn dit zeven teams.

 

Ook in Oegstgeest is er sinds 2015 gestart met een Sociaal Team voor heel Oegstgeest (STO).

 

Al onze sociaal werkers/ouderenadviseurs, zowel in Leiden als in Oegstgeest, maken inmiddels deel uit van de Sociale (Wijk)teams.

Wat is een Sociaal Wijkteam of Sociaal Team?

De Sociale (Wijk)teams zijn er voor iedereen die er zelf even niet meer uitkomt en ondersteuning zoekt op het gebied van wonen, werken, inkomen, ontmoeting, zorg en gezondheid.

In een Sociaal (Wijk)team werken professionals uit verschillende organisaties op het gebied van zorg en welzijn samen om de passende ondersteuning te bieden. Onze sociaal werkers/ouderenadviseurs werken er samen met de wijkverpleegkundige, de WMO-consulente, maatschappelijk werkers, MEE-consulenten en buurtadviseurs

Onafhankelijk advies

Binnen de Sociale Wijkteams is de sociaal werker/ouderenadviseur van Radius een professionele deskundige die u onafhankelijk kan informeren, adviseren, begeleiden en ondersteunen bij uw vragen of problemen op het gebied van wonen, zorg, welzijn of inkomen. De sociaal werker/ouderenadviseur helpt u bijvoorbeeld bij het aanvragen van aanpassingen in huis, een vervoersvergoeding of personenalarmering, maar biedt ook een luisterend oor en steun op emotioneel en sociaal gebied.

Waar moet u naar toe met uw vragen?

Bent u gehandicapt, chronisch ziek of 55 jaar of ouder en wilt u contact met de sociaal werker/ouderenadviseur? Of bent u mantelzorger voor iemand in uw directe omgeving? Loopt u gewoon even binnen bij uw wijkteam. Voor de openingstijden kijkt u op de website www.gemeente.leiden.nl, of u belt naar het Sociaal (Wijk)team bij u in de wijk.

De adressen/contactgegevens van de Sociale (Wijk)teams vindt u op onze website onder Hulp en advies/Contactgegevens Sociale Wijkteams of Hulp en advies/Contactgegevens Sociaal Team (Oegstgeest).

 

U kunt ook een centraal telefoonnummer bellen: 14071, Leiden, keuze 4.

 

U kunt de Sociale Wijkteams Leiden ook bereiken via de website www.swtleiden.nl

 

Natuurlijk kunt u ook bellen met Radius. Wij kunnen u doorverwijzen:

Leiden: 071 707 42 00

E-mail: info@radiuswelzijn.nl


Oegstgeest
: 071 707 42 00

E-mail: a.vanelk@radiuswelzijn.nl

 

Tot slot kunt ook onderstaand formulier invullen. Wij zorgen ervoor dat uw vraag bij het Sociale (Wijk)team in uw wijk terecht komt.

 

Contact

Neem contact met ons op door het e-mailformulier hieronder in te vullen. Uw vraag wordt dan doorgegeven aan de sociaal werker/ouderenadviseur van de betreffende wijk.
De sociaal werker/ouderenadviseur zal vervolgens contact met u opnemen.

Uw vraag wordt in alle vertrouwelijkheid behandeld.


UW NAAM, ADRES, TELEFOONNUMMER en E-MAIL

Uw naam

Straat

Huisnr.

Postcode

Woonplaats

Telefoonnr.

Mobielnr.

E-mail adres

Betreft het een vraag voor uzelf, dan hoeft u onderstaande adresgegevens niet in te vullen.
Gaat de vraag over iemand anders (bv uw vader of moeder) dan vult u het adres in van degene wie het betreft. Dit om ervoor te zorgen dat uw vraag direct terecht komt bij de sociaal werker/ouderenadviseur, werkzaam in de plaats en de wijk van degene die het betreft.
Wij nemen alleen contact met u op, en niet met degene die woont op onderstaand adres.

ADRES VAN DEGENE DIE HET BETREFT

Straat

Huisnnr.

Postcode

Woonplaats


Uw vraag


 

Contact

Hoofdkantoor

Tel. 071 707 42 00
Hooglandse Kerkgracht 32
2312 HV Leiden
Tel. 071 707 42 00
Fax: 071 707 42 80
info@radiuswelzijn.nl
werkdagen: 8:30-17:00

neem direct contact op

Alle locaties in Leiden

Alle locaties in Oegstgeest

Aanmelden nieuwsbrief
voor vrijwilligers

 
Tafeltje Dek Je Leiden - Maaltijdservice Leiden - Maaltijden leiden - Kant-en-klaar maaltijd Leiden - Thuisbezorgen maaltijd Leiden - Maaltijden bezorgen Leiden - Maaltijden voor ouderen Leiden - Maaltijden aan huis Leiden - Koelvers maaltijden