Aanbod

Dagprogramma Senioren Leiden en Oegstgeest

Redt u het thuis met de nodige hulp nog prima, maar komt u nauwelijks nog de deur uit? Dan is het Dagprogramma Senioren misschien wel iets voor u.

Radius biedt in zes dienstencentra, verspreid over Leiden, en in het Gemeentecentrum in Oegstgeest, de mogelijkheid om één dag per week deel te nemen aan het Dagprogramma Senioren.

U wordt rond 10.00 uur verwelkomd met een kopje koffie. Gezelligheid, een praatje, diverse spel- en creatieve activiteiten en een lekkere lunch of een warme maaltijd maken de dag compleet.

Voorbeeld

Mijn vrouw heeft lichamelijke problemen en kan niet meer alleen de deur uit. Doordat zij nu eenmaal per week naar het Dagprogramma Senioren gaat, kan ik weer eens een eindje gaan fietsen.

Ze heeft daar een gezellige dag en wordt goed verzorgd. Op die manier kunnen we samen nog heel lang thuis blijven wonen.

 

 

Kennismaken

Lijkt een dagje eruit u iets. Kom dan bij ons langs. Onder het genot van een kopje koffie vertellen de medewerken en deelnemers u over het Dagprogramma.
 

Vervoer

Als deelnemer aan het Dagprogramma Senioren kunt u tegen gereduceerd tarief gebruik maken van de Sterbus in Leiden of de Dorpsbus in Oegstgeest.

 

Wilt u meer weten?

Download een van de onderstaande folders of bel/mail met Radius, dan zullen wij u nader informeren


Leiden
: 071 707 42 00

E-mail: info@radiuswelzijn.nl


Oegstgeest
: Neem dan contact op met Kim Lares of Adinda Heemskerk, sociaal werker/ouderenadviseurs van Stichting Radius Oegstgeest.

Telefoon: 071 707 42 00
E-mail: a.vanelk@radiuswelzijn.nl

 
Dagprogramma Oegstgeest
Downloaden
Dagprogramma Leiden
Downloaden
 

Contact

Hoofdkantoor

Tel. 071 707 42 00
Hooglandse Kerkgracht 32
2312 HV Leiden
Tel. 071 707 42 00
Fax: 071 707 42 80
info@radiuswelzijn.nl
werkdagen: 8:30-17:00

neem direct contact op

Alle locaties in Leiden

Alle locaties in Oegstgeest

Aanmelden nieuwsbrief
voor vrijwilligers

 
Tafeltje Dek Je Leiden - Maaltijdservice Leiden - Maaltijden leiden - Kant-en-klaar maaltijd Leiden - Thuisbezorgen maaltijd Leiden - Maaltijden bezorgen Leiden - Maaltijden voor ouderen Leiden - Maaltijden aan huis Leiden - Koelvers maaltijden