Aanbod

De Beweegwinkel is gestopt. Informatie over bewegen in uw wijk nu via de Buurtsportcoaches van Incluzio

Vindt u zelf dat u meer zou moeten bewegen om uzelf fitter te voelen of heeft een behandelaar u dat advies gegeven? Misschien weet u niet wat er in Leiden allemaal te koop is op het gebied van bewegen. De Beweegwinkel van Stichting Radius kan u helaas niet meer helpen!

U kunt hiervoor bij de buurtsportcoaches van Incluzio terecht. Zie hun website. Druk op deze link voor meer informatie.

Wat deed de Beweegwinkel?

De Beweegwinkel hiep iedereen die zich aanmelde, of u nu een verwijsbriefje van huisarts, fysiotherapeut of diëtist heeft of niet.

 

De medewerkers van de Beweegwinkel hadden oog en oor voor uw wensen en konden u adviseren welke vorm van bewegen het beste voor u was, nadat ze gehoord hebben waarnaar uw voorkeur uitging. Zij kenden alle mogelijkheden in Leiden. Eventueel konden ze u begeleidn een eerste keer naar een beweegactiviteit. Als u besloot daadwerkelijk te gaan bewegen, nam de medewerker van de Beweegwinkel van tijd tot tijd nog eens contact met u op om te horen hoe het met u ging. 

 

Contact

Hoofdkantoor

Hooglandse Kerkgracht 32
2312 HV Leiden
Tel. 071 707 42 00
Fax: 071 707 42 80
info@radiuswelzijn.nl
Receptie open: 8:30-12:30 (alleen op werkdagen)

neem direct contact op

Alle locaties in Leiden

Alle locaties in Oegstgeest

Aanmelden nieuwsbrief
voor vrijwilligers

 
Tafeltje Dek Je Leiden - Maaltijdservice Leiden - Maaltijden leiden - Kant-en-klaar maaltijd Leiden - Thuisbezorgen maaltijd Leiden - Maaltijden bezorgen Leiden - Maaltijden voor ouderen Leiden - Maaltijden aan huis Leiden - Koelvers maaltijden