Aanbod

Beweegwinkel

Vindt u zelf dat u meer zou moeten bewegen om uzelf fitter te voelen of heeft een behandelaar u dat advies gegeven? Misschien weet u niet wat er in Leiden allemaal te koop is op het gebied van bewegen. De Beweegwinkel van Stichting Radius kan u helpen!

Wat doet de Beweegwinkel?

De Beweegwinkel helpt iedereen die zich aanmeldt, of u nu een verwijsbriefje van huisarts, fysiotherapeut of diëtist heeft of niet.

 

De medewerkers van de Beweegwinkel hebben oog en oor voor uw wensen en kunnen u adviseren welke vorm van bewegen het beste voor u is, nadat ze gehoord hebben waarnaar uw voorkeur uitgaat. Zij kennen alle mogelijkheden in Leiden. Eventueel begeleiden ze u een eerste keer naar een beweegactiviteit. Als u besluit daadwerkelijk te gaan bewegen, zal een medewerker van de Beweegwinkel van tijd tot tijd nog eens contact met u opnemen om te horen hoe het met u gaat.

De Beweegwinkel is gratis!

Het leuke is: de Beweegwinkel is gratis!

 

Neem contact op met Jolanda Swart (maandag tot en met donderdag) onder nummer 071 707 42 00.

Downloads

 
Overzicht Beweegactiviteiten Radius - maart 2020
Downloaden
 

Contact

Hoofdkantoor

Tel. 071 707 42 00
Hooglandse Kerkgracht 32
2312 HV Leiden
Tel. 071 707 42 00
Fax: 071 707 42 80
info@radiuswelzijn.nl
werkdagen: 8:30-17:00

neem direct contact op

Alle locaties in Leiden

Alle locaties in Oegstgeest

Aanmelden nieuwsbrief
voor vrijwilligers

 
Tafeltje Dek Je Leiden - Maaltijdservice Leiden - Maaltijden leiden - Kant-en-klaar maaltijd Leiden - Thuisbezorgen maaltijd Leiden - Maaltijden bezorgen Leiden - Maaltijden voor ouderen Leiden - Maaltijden aan huis Leiden - Koelvers maaltijden