Aanbod

Beweegwinkel

Vindt u zelf dat u meer zou moeten bewegen om uzelf fitter te voelen of heeft een behandelaar u dat advies gegeven? Misschien weet u niet wat er in Leiden allemaal te koop is op het gebied van bewegen. De Beweegwinkel van Stichting Radius kan u helpen!

Wat doet de Beweegwinkel?

De Beweegwinkel helpt iedereen die zich aanmeldt, of u nu een verwijsbriefje van huisarts, fysiotherapeut of diëtist heeft of niet.

 

De medewerkers van de Beweegwinkel hebben oog en oor voor uw wensen en kunnen u adviseren welke vorm van bewegen het beste voor u is, nadat ze gehoord hebben waarnaar uw voorkeur uitgaat. Zij kennen alle mogelijkheden in Leiden. Eventueel begeleiden ze u een eerste keer naar een beweegactiviteit. Als u besluit daadwerkelijk te gaan bewegen, zal een medewerker van de Beweegwinkel van tijd tot tijd nog eens contact met u opnemen om te horen hoe het met u gaat.

De Beweegwinkel is gratis!

Het leuke is: de Beweegwinkel is gratis!

 

Neem contact op met Jolanda Swart (maandag tot en met donderdag) onder nummer 071 707 42 00.

Downloads

 
Overzicht beweegactiviteiten 2018
Downloaden

Website ‘Leiden Gezond en Wel’

Hier vindt u alle beweegmogelijkheden in Leiden!

http://www.leidengezondenwel.nl/
 
 

Contact

Hoofdkantoor

Tel. 071 707 42 00
Hooglandse Kerkgracht 32
2312 HV Leiden
Tel. 071 707 42 00
Fax: 071 707 42 80
info@radiuswelzijn.nl
werkdagen: 8:30-17:00

neem direct contact op

Alle locaties in Leiden

Alle locaties in Oegstgeest

Klik hier
Klik hier

Aanmelden nieuwsbrief
voor vrijwilligers

 
Tafeltje Dek Je Leiden - Maaltijdservice Leiden - Maaltijden leiden - Kant-en-klaar maaltijd Leiden - Thuisbezorgen maaltijd Leiden - Maaltijden bezorgen Leiden - Maaltijden voor ouderen Leiden - Maaltijden aan huis Leiden - Koelvers maaltijden