Aanbod

Sterbus & Dorpsbus

De Sterbus in Leiden en de Dorpsbus in Oegstgeest bieden met behulp van vrijwilligers aanvullend vervoer aan ouderen en mensen met een handicap, die geen of moeilijk gebruik kunnen maken van het openbaar vervoer.

 

De mogelijkheden zijn in de beide plaatsen verschillend.

Vervoer in Leiden

Sterbus verzorgt vervoer voor mensen die deelnemen aan groepsactiviteiten, zoals dagverzorging, eettafels in verzorgingshuizen en dienstencentra of visitekringen voor ouderen.


Boodschappenbegeleidingsdienst
Daarnaast kunt u met de Sterbus boodschappen doen. Op een vaste dag op een vast tijdstip komt de Sterbus u halen om boodschappen te doen. De chauffeur brengt u naar een afgesproken winkel en haalt u na een uur weer op en brengt u weer naar huis.
U betaalt jaarlijks een klein bedrag aan abonnementskosten en daarnaast kunt u een 10-rittenkaart aanschaffen. Klik hier voor de actuele tarieven.

Vervoer in Oegstgeest

In Oegstgeest kunt u zowel individueel als per groep een afspraak maken. De Dorpsbus rijdt in Oegstgeest en in Leiden tot het station en het LUMC. Voorts is ook vervoer mogelijk naar verpleeghuis Mariënhaven te Warmond. U betaalt maandelijks abonnementskosten. Het abonnement is onbeperkt. Klik hier voor de actuele tarieven.

Meer weten?

Bel of mail Radius voor meer informatie:

Leiden: 071 707 42 00

E-mail: info@radiuswelzijn.nl

 

Oegstgeest: 071 707 42 00

E-mail: a.vanelk@radiuswelzijn.nl

 

Contact

Hoofdkantoor

Tel. 071 707 42 00
Hooglandse Kerkgracht 32
2312 HV Leiden
Tel. 071 707 42 00
Fax: 071 707 42 80
info@radiuswelzijn.nl
werkdagen: 8:30-17:00

neem direct contact op

Alle locaties in Leiden

Alle locaties in Oegstgeest

Aanmelden nieuwsbrief
voor vrijwilligers

 
Tafeltje Dek Je Leiden - Maaltijdservice Leiden - Maaltijden leiden - Kant-en-klaar maaltijd Leiden - Thuisbezorgen maaltijd Leiden - Maaltijden bezorgen Leiden - Maaltijden voor ouderen Leiden - Maaltijden aan huis Leiden - Koelvers maaltijden