Aanbod

Telefooncirkels en -sterren

Woont u zelfstandig en vindt u het prettig om elke dag via de telefoon even contact te hebben met iemand? Een veilig idee dat er aan de bel wordt getrokken als u de telefoon niet opneemt? Radius organiseert telefooncirkels en -sterren waarbij dat mogelijk is.

Elke dag!

Voor wie zelfstandig woont kan het een veilig gevoel betekenen als er dagelijks iemand belt om te vragen hoe het gaat. Wanneer u meedoet aan een telefooncirkel wòrdt u niet alleen gebeld, u belt zelf ook nog iemand anders. Overigens kunnen ook (echt)paren meedoen!

Hoe werkt de telefooncirkel?

Elke telefooncirkel staat onder leiding van één of meer vrijwilligers. Een groepje mensen belt elkaar dagelijks in een vaste volgorde op. Als een van de deelnemers uit de cirkel niet opneemt (zonder melding van afwezigheid vooraf), dan wordt één van de vrijwilligers gebeld. Deze licht dan één van de sleuteladressen (kinderen, kennissen, buren) in, zodat nagegaan kan worden of er iets aan de hand is.

Hoe werkt de telefoonster?

Ook elke telefoonster staat onder leiding van één of meer vrijwilligers.
Hier belt u niet elkaar, maar de vrijwilliger belt zelf alle deelnemers apart.

Meer weten?

U hoeft alleen maar met Radius te bellen en wij zullen u nader informeren.

Leiden: 071 707 42 00

E-mail: info@radiuswelzijn.nl

 

Oegstgeest: 071 707 42 60

E-mail: oegstgeest@radiuswelzijn.nl

 
 

Contact

Hoofdkantoor

Tel. 071 707 42 00
Hooglandse Kerkgracht 32
2312 HV Leiden
Tel. 071 707 42 00
Fax: 071 707 42 80
info@radiuswelzijn.nl
werkdagen: 8:30-17:00

neem direct contact op

Alle locaties in Leiden

Alle locaties in Oegstgeest

Klik hier
Klik hier
 
Tafeltje Dek Je Leiden - Maaltijdservice Leiden - Maaltijden leiden - Kant-en-klaar maaltijd Leiden - Thuisbezorgen maaltijd Leiden - Maaltijden bezorgen Leiden - Maaltijden voor ouderen Leiden - Maaltijden aan huis Leiden - Koelvers maaltijden