Aanbod

Radius kiest voor de verse maaltijden van Eten met gemak

Radius heeft onlangs het treurige besluit moeten nemen om te stoppen met de ‘Maaltijd aan Huisdienst’. Radius heeft jarenlang de Maaltijd aan Huisdienst, voorheen Tafeltje Dekje, met zorg en inzet uitgevoerd.

Wij weten hoe belangrijk deze dienst is voor onze deelnemers en vrijwilligers; niet alleen een gezonde en lekkere maaltijd, wanneer nodig door de vrijwilliger in de koelkast bezorgd, maar ook het praatje en de oplettendheid maakte deze dienst uniek.

Gelukkig hebben wij een organisatie gevonden, Eten met gemak, waarvan wij denken, dat ze even zorgvuldig deze unieke dienst kan voortzetten.

Eten met gemak heeft net zoals de Maaltijd aan Huisdienst wekelijks keuze uit diverse maaltijden, ook diverse dieetmaaltijden zijn mogelijk. Daarnaast kunt u kiezen voor extra boodschappen, die dan gelijk worden meegeleverd.

Wanneer u een vraag heeft kunt u bellen met Conny via tel.nr. 071 82 00 320 of mailen conny@etenmetgemak.n

Heerlijk verse gerechten

Eten met gemak is de maaltijdservice voor iedereen die vers, gevarieerd en lekker wil eten, maar weinig tijd heeft, liever niet wil koken of niet in staat is om zelf een verse maaltijd op tafel te zetten.

U kunt kiezen uit een ruim assortiment van verse gerechten, waarbij rekening wordt gehouden met dieet of voedingsgewoonten. Er wordt gekookt met verse ingrediënten en uw vaste bezorger brengt uw gerechten wekelijks op een vaste dag bij u thuis. Even verwarmen in de oven of magentron en u kunt aan tafel!

Dieetmaaltijden
Bij Eten met gemak kunt u de volgende dieten en consistenties bestellen: glutenvrij, zoutarm, zoutarm & kaluimbeperkt, lactose beperkt, vegetarisch, gemalen vlees, gemalen maaltijd, gesneden vlees en en vloeibare maaltijden.

Houdbaarheid
Bij bezorging zijn de maaltijden ongeveer 7 dagen houdbaar. De houdbaarheidsdatum vindt u op de verpakking.

Weetjes
  • De maaltijden passen met de omdoos in de magnetron en oven.
  •  De verwarmingsinstructies staan groot en duidelijk vermeld op het etiket.
  • Extra jus, saus, groenten of aardappelen ontvangt u apart in een schaaltje. 
  • De kartonnen verpakking en tas mogen bij het oud papier en de plastic schaaltjes kunt u bij het plastic afval doen. 
  • Thuis kunt u de maaltijd opnieuw samenstellen. Wissel bijvoorbeeld een schaaltje kipdrumsticks om met een ander stukje vlees en plaats deze terug in de kartonnen omdoos.

Zelf bepalen wat u wilt eten en eenvoudig bestellen

U kunt krijgt iedere week een menukaart met verschillende gerechten, waarmee u uw maaltijden kan samenstellen. Het bestellen is eenvoudig en kan op drie manieren.

Menukaart
U vult uw persoonlijke menukaart in, uw vaste bezorger neem deze mee en laat een nieuwe voor u achter.

Webshop
Plaats uw bestelling eenvoudig en snel online via de webshop: www.etenmetgemak.nl. Wanneer u een vraag heeft kunt u bellen Conny via tel.nr. 071 82 00 320 of mailen conny@etenmetgemak.nl

Telefonisch
Spreek u graag iemand persoonlijk of heeft u een vraag of komt u er niet uit met uw bestelling, dan kunt u altijd bellen.

N.b. Hieronder kunt een voorbeeld van een papieren menukaart en de uitleg downloaden. 
Voorbeeld van papieren menukaart en uitleg
Downloaden

Meer weten of een keer uitproberen?

  • Wilt u kennismaken met de gerechten van Eten met gemak? Vraag dan vrijblijvend een proefbox aan van drie gerechten voor maar €15,00. Deze worden gratis bij u thuis bezorgd.
  • Wanneer u drie gerechten, drie voor- en drie nagerechten wilt ontvangen betaalt u €17,95.


Bestellen of wilt u meer informatie
Bel naar Conny via 071 82 00 320 of ga naar de webshop: www.etenmetgemak.nl

Brochure of flyer met alle informatie

Hieronder kunt u de brochure en flyer van Eten met gemak downloaden. 
Download folder Eten met Gemak
Downloaden

Geen dorst, wel drinken!

Het lichaam van ouderen signaleert dorst onvoldoende. Het is belangrijk voor iedereen om voldoende te drinken. De hoeveelheid water die iemand nodig heeft hangt af van de leeftijd, de mate van lichamelijke inspanning en de omgevingstemperatuur. Bij warm weer of bij zware lichamelijke inspanning, bijvoorbeeld sporten, is meer vocht nodig.

 

In het algemeen regelt het dorstgevoel dat we voldoende water drinken. Bij oudere mensen verdwijnt het gevoel van dorst, waardoor ze vooral op warme dagen te weinig drinken. Hierdoor ontstaat uitdroging, wat o.a. tot lusteloosheid, vermoeidheid, blaasontsteking en soms tot dementie kan leiden. Het is dus belangrijk om voldoende te drinken.

Meer informatie over dit onderwerp vindt u in onderstaande folder

 
Folder geen dorst, wel drinken 2013
Downloaden
 

Contact

Hoofdkantoor

Hooglandse Kerkgracht 32
2312 HV Leiden
Tel. 071 707 42 00
Fax: 071 707 42 80
info@radiuswelzijn.nl
Receptie open: 8:30-12:30 (alleen op werkdagen)

neem direct contact op

Alle locaties in Leiden

Alle locaties in Oegstgeest

Aanmelden nieuwsbrief
voor vrijwilligers

 
Tafeltje Dek Je Leiden - Maaltijdservice Leiden - Maaltijden leiden - Kant-en-klaar maaltijd Leiden - Thuisbezorgen maaltijd Leiden - Maaltijden bezorgen Leiden - Maaltijden voor ouderen Leiden - Maaltijden aan huis Leiden - Koelvers maaltijden