Aanbod

Maaltijd aan Huis

Een lekkere stamppot met een balletje gehakt, een pittige Indische maaltijd, of één van de andere heerlijke kant-en-klaarmaaltijden van Maaltijd aan Huis van Radius?

 

Elke week heeft u  keuze uit maar liefst 75 verschillende koelverse maaltijden en 88 vriesverse maaltijden, lekker en makkelijk bij u thuisbezorgd!

Deze gezonde en smakelijke maaltijden hoeft u alleen nog maar even op te warmen in de magnetron. Kan het gemakkelijker?

 

Foto: Jannie de Groot, www.lafv.nl

Onze klanten zijn erg tevreden!

In december 2015 heeft Radius aan alle deelnemers van Maaltijd aan Huis gevraagd of ze tevreden waren.

  • Op de stelling: "Door gebruik te maken van Maaltijd aan Huis voel ik me zelfstandiger" heeft 71% beoordeeld het hiermee eens te zijn.
  • Daarnaast op de stelling: "Door gebruik te maken van Maaltijd aan Huis zorg ik beter voor mezelf" geeft ook 69% aan het hier (een beetje) mee eens te zijn.
  • Op de stelling: "Door gebruik te maken van Maaltijd aan Huis kan ik nog goed thuis wonen" heeft zelfs in totaal 80% aangegeven het hiermee eens te zijn.
  • Daarnaast is men heel tevreden over de bezorging, die door vrijwilligers van Maaltijd aan Huis wordt verzorgd.

Zelf bepalen wat u wilt eten

Koelverse maaltijden (bewaren in de koelkast)

Elke week keuze uit 75 maaltijden, lekker en makkelijk bij u thuisbezorgd!

U kunt zelf uw weekmenu samenstellen en alleen die maaltijden bestellen die u lekker vindt. U heeft wekelijks keuze uit verschillende soepen, hoofdmaaltijden, salades en lekkere desserts.

Deze maaltijden worden wekelijks bij u bezorgd.

 

Vriesverse maaltijden (bewaren in de vriezer)

Elke week keuze uit 88 maaltijden, ook hier kunt u zelf het weekmenu samenstellen. Voorwaarde voor levering van de vriesverse maaltijden is dat u een goede vriezer heeft (minimaal 3 ***) en altijd in een veelvoud van 6 maaltijden moet bestellen.

 

Diëten

Het assortiment biedt ook een ruime keuze in gespecialiseerde maaltijden zoals vegetarische, natriumbeperkte en gemalen maaltijden, evenals de meest gangbare diëten (glutenvrij en lactosevrij). Tevens is het mogelijk om via de voedingswijzer specifieke maaltijden uit te zoeken voor bijvoorbeeld diabetes.

 

Eten wat u lekker vindt

U kunt hierbij zelf bepalen waaruit uw menu zal bestaan, met of zonder voorgerecht of dessert. Zo eet u altijd alleen een maaltijd waarvan u houdt. De keuze is zo groot dat er altijd voor elk wat wils op het weekmenu staat.

De maaltijden worden ambachtelijk bereid door professionele, ervaren koks. Deze koken met producten uit het seizoen, afgestemd op de wensen van ouderen. De maaltijden voldoen aan de richtlijnen goede voeding. Bij de samenstelling van de maaltijden wordt uitgegaan van de Schijf van Vijf. Onze leverancier van de maaltijden is Van Hoeckel uit Eindhoven.

Meer weten of een keer uitproberen?

Heeft u nog vragen? U hoeft alleen maar met Radius te bellen:

tel. 071 707 42 00 of te mailen naar: info@radiuswelzijn.nl

 

Op werkdagen is de dienst Maaltijd aan huis tussen 8.30 - 13.30 uur telefonisch bereikbaar.

 

Nog geen klant van Maaltijd aan Huis en heeft u er zin in gekregen?

Maak dan gebruik van één onze proefpakketten.

  • Proefpakket koelverse maaltijden: u ontvangt eenmalig 5 maaltijden voor de prijs van 3
  • Proefpakket vriesverse maaltijden: u ontvangst eenmalig 6 maaltijden voor de prijs van 4

De maaltijden worden door een bezorger bij u thuisbezorgd zonder enige verdere verplichting. Nadat u de maaltijden heeft geprobeerd, kunt u zich aanmelden voor Maaltijd aan Huis.

Prijzen

De maaltijdprijzen staan vermeld op de website:

www.radiuswelzijn.nl/tarieven

 

Korting

Vanuit de gemeente Leiden kan er voor minima via Team Werk en Inkomen korting worden aangevraagd. Na toekenning hiervan kunnen klanten de maaltijden tegen een gereduceerd tarief verkrijgen.

Informatiemagazine Smakelijk

Hieronder kunt u het informatiemagazines Smakelijk-vriesvers en Smakelijk-koelvers voor de lente/zomer 2020 downloaden. U vindt in dit magazine nieuwe streekgerechten, opwarmingsinstructie, uitleg over coderingen, informatie over de menucyclus, menukaart en voedingswijzer.

Smakelijk-vriesvers

Smakelijk-koelvers


Smakelijk-koelvers (binnenkort te downloaden)


Met vragen kunt u ons altijd bellen op telefoonnummer 071 707 42 00 en vragen naar de afdeling Maaltijd aan Huis.

 

Geen dorst, wel drinken!

Het lichaam van ouderen signaleert dorst onvoldoende. Het is belangrijk voor iedereen om voldoende te drinken. De hoeveelheid water die iemand nodig heeft hangt af van de leeftijd, de mate van lichamelijke inspanning en de omgevingstemperatuur. Bij warm weer of bij zware lichamelijke inspanning, bijvoorbeeld sporten, is meer vocht nodig.

 

In het algemeen regelt het dorstgevoel dat we voldoende water drinken. Bij oudere mensen verdwijnt het gevoel van dorst, waardoor ze vooral op warme dagen te weinig drinken. Hierdoor ontstaat uitdroging, wat o.a. tot lusteloosheid, vermoeidheid, blaasontsteking en soms tot dementie kan leiden. Het is dus belangrijk om voldoende te drinken.

Meer informatie over dit onderwerp vindt u in onderstaande folder

 
Folder geen dorst, wel drinken 2013
Downloaden
 

Contact

Hoofdkantoor

Tel. 071 707 42 00
Hooglandse Kerkgracht 32
2312 HV Leiden
Tel. 071 707 42 00
Fax: 071 707 42 80
info@radiuswelzijn.nl
werkdagen: 8:30-17:00

neem direct contact op

Alle locaties in Leiden

Alle locaties in Oegstgeest

Aanmelden nieuwsbrief
voor vrijwilligers

 
Tafeltje Dek Je Leiden - Maaltijdservice Leiden - Maaltijden leiden - Kant-en-klaar maaltijd Leiden - Thuisbezorgen maaltijd Leiden - Maaltijden bezorgen Leiden - Maaltijden voor ouderen Leiden - Maaltijden aan huis Leiden - Koelvers maaltijden