Aanbod

Handicap en Computer, deze dienst is per 1 juli overgedragen aan BuZz

Zeker als u door ziekte of handicap aan huis gebonden bent, is de computer een uitkomst. Op die manier is er tòch contact met de buitenwereld en blijft u van alles op de hoogte.

Neem voor contact op met BuZz via de e-mail: contact@buzzleiden.nl of via tel.nr.: 06 57 3 704 33 of kijk op de website: www.buzzleiden.nl

 

Foto: Simon Duindam, www.lafv.nl

Waar bestaat de hulp uit?

Handicap en Computer biedt ondersteuning aan huis. U kunt terecht voor vragen over het gebruik van uw computer, tablet of smartphone. Wellicht kunt u hulp gebruiken bij de aanschaf van een computer en/of de nodige randapparatuur. Of bij de aansluiting voor een internetabonnement.

Onze vrijwilligers kunnen u helpen bij het installeren van programma's die uw computer, tablet of smartphone toegankelijker voor u maken (vergrootglas, spraakprogramma, foto-, filmbewerking, tekenen).

U kunt ook hulp krijgen bij het maken van een keuze, de aanschaf, het eventueel vergoed krijgen en leren omgaan met een aanpassing.

Kosten

Bel BuZz om te vragen wat de kosten zijn voor deze dienst.

Bij Radius waren de kosten als volgt:
Aan het eerste bezoek zijn geen kosten verbonden. Besluit u hierna vervolgafspraken te maken dan vraagt Radius jaarlijks een vergoeding.

De hoogte van de vergoeding is afhankelijk van hoe vaak u gebruikt maakt van de hulp. Tot 6 keer per jaar bedraagt de vergoeding € 20,- per jaar, vanaf 7 keer bedraagt de vergoeding € 50,- per jaar.

 

Meer weten?

Voor meer informatie of het aanvragen van hulp, neem contact op met BuZz via de e-mail: contact@buzzleiden.nl of via tel.nr.: 06 57 3 704 33 of kijk op de website: www.buzzleiden.nl


 


 
 

Contact

Hoofdkantoor

Hooglandse Kerkgracht 32
2312 HV Leiden
Tel. 071 707 42 00
Fax: 071 707 42 80
info@radiuswelzijn.nl
Receptie open: 8:30-12:30 (alleen op werkdagen)

neem direct contact op

Alle locaties in Leiden

Alle locaties in Oegstgeest

Aanmelden nieuwsbrief
voor vrijwilligers

 
Tafeltje Dek Je Leiden - Maaltijdservice Leiden - Maaltijden leiden - Kant-en-klaar maaltijd Leiden - Thuisbezorgen maaltijd Leiden - Maaltijden bezorgen Leiden - Maaltijden voor ouderen Leiden - Maaltijden aan huis Leiden - Koelvers maaltijden