Aanbod

BUUV

VRAAG HET IN DE BUURT!


Wilt u iets doen voor iemand anders, of met iemand anders? Of heeft u juist even iemand nodig? BUUV is de buurtmarktplaats voor en door bewoners.


Bij BUUV gaat het om de dingen die mensen voor elkaar willen doen, zonder dat er direct iets tegenover staat. Dat kan van alles zijn: gezelschap, het uitlaten van de hond, een lift naar de dokter, een klusje in huis of hulp in de tuin. Iedereen heeft wel eens een vraag en iedereen heeft iets te bieden.

Bij BUUV is het niet 'voor wat hoort wat' en als BUUV hoeft u ook echt niet altijd klaar te staan. Af en toe een handje helpen, of een luisterend oor bieden; gewoon wanneer het u uitkomt. Wat voor u een kleine moeite is kan voor een ander juist veel betekenen.

U kunt vraag en aanbod zelf plaatsen op de website van BUUV. Wanneer u hulp nodig heeft bij BUUV, dan vindt u hier de locatie die het dichtst bij u in de buurt is.

 

Contact BUUV Oegstgeest:

BUUV Oegstgeest is telefonisch bereikbaar op maandag, woensdag en vrijdag van 10.00-12.00 uur via tel.nr. 071 707 4270.

Of u kunt een e-mail sturen naar: info@oegstgeest.buuv.nu

Wilt u liever langskomen? Kom dan tijdens onze kantoortijden naar: President Kennedylaan 141, Oegstgeest.

Klik hier voor de website van BUUV OegstgeestBekijk website
 

Contact

Hoofdkantoor

Hooglandse Kerkgracht 32
2312 HV Leiden
Tel. 071 707 42 00
Fax: 071 707 42 80
info@radiuswelzijn.nl
Receptie open: 8:30-12:30 (alleen op werkdagen)

neem direct contact op

Alle locaties in Leiden

Alle locaties in Oegstgeest

Aanmelden nieuwsbrief
voor vrijwilligers

 
Tafeltje Dek Je Leiden - Maaltijdservice Leiden - Maaltijden leiden - Kant-en-klaar maaltijd Leiden - Thuisbezorgen maaltijd Leiden - Maaltijden bezorgen Leiden - Maaltijden voor ouderen Leiden - Maaltijden aan huis Leiden - Koelvers maaltijden