Aanbod

WIJKPROGRAMMA'S EEN GOEDE BUUR VERVANGEN DE KWARTAALBOEKJES

Op 16 april is het eerste Wijkprogramma Een Goede Buur in de Merenwijk verschenen. Deze wijkprogramma's vervangen de kwartaalboekjes.


Radius en Libertas Leiden zijn een nauwe samenwerking aangegaan. Ons samenwerkingsverband heet 'Een Goede Buur' en onder die naam zullen wij wijkgericht gaan werken. Dat wil zeggen: we sluiten aan bij de gebieden van de sociale wijkteams, waarin onze collega's - sociaal werkers/ ouderenadviseurs van Radius - al drie jaar samenwerken met Libertas Leiden, Kwadraad, MEE en de gemeente Leiden.

In Oegstgeest speelt deze ontwikkeling niet. In elke gemeente gebeuren andere dingen. In onze toekomstige publicaties in Oegstgeest zullen we juist meer aandacht besteden aan wat voor ouderen van Oegstgeest van belang is. Deze nieuwe publicaties zullen in de loop van 2019 verschijnen, naast onze vertrouwde jaargids Radius Contact.


OOK VOOR U, ZOVEEL LEUKE ACTIVITEITEN IN DE BUURT!
Terug naar Leiden. In de Merenwijk is op 16 april het eerste Wijkprogramma Een Goede Buur verschenen. In bijna alle wijken in Leiden zijn de afgelopen periode Wijkprogramma's aan het verschijnen, zie hieronder. In deze publicaties kunt u alle activiteiten en het cursusaanbod in de wijk vinden. Want het maakt niet uit of het een feestje is bij Radius of Libertas Leiden, of misschien wel in een speeltuin of bij de bibliotheek. Het is altijd prettig om te weten wat er allemaal te doen is.


Bij de locaties van Radius en Libertas Leiden, maar ook bij bibliotheken kunt u deze wijkprogramma's ophalen en u kunt ze ook downloaden van onze website of die van Een Goede Buur: www.eengoedebuur.nl


Voor wie thuis is op het internet is het daarnaast goed om te weten dat al onze activiteiten (en die van andere organisaties) staan vermeld op www.leiden.buurbook.nl


Radius gaat als organisatie dus vrolijk verder, waarbij we steeds meer samen optrekken met andere organisaties. Ook in 2019 zijn we weer actief voor ouderen in Leiden en Oegstgeest.


Met vriendelijke groet,
Mariannne Andree Wiltens, teamleider welzijnsactiviteiten Radius

 
Wijkprogramma Roodenburg januari-maart 2020
Downloaden
Wijkprogramma Merenwijk januari-maart 2020
Downloaden

Vervolg Wijkprogramma's Een Goede Buur

 
Wijkprogramma Stevenshof januari-maart 2020
Downloaden
Wijkprogramma Binnenstad januari-maart 2020
Downloaden

 
Wijkprogramma Noord januari-maart 2020
Downloaden
Wijkprogramma Bos- en Gasthuis jan-mrt 2020
Downloaden
Wijkprogramma Mors januari-maart 2020
Downloaden
 

Contact

Hoofdkantoor

Tel. 071 707 42 00
Hooglandse Kerkgracht 32
2312 HV Leiden
Tel. 071 707 42 00
Fax: 071 707 42 80
info@radiuswelzijn.nl
werkdagen: 8:30-17:00

neem direct contact op

Alle locaties in Leiden

Alle locaties in Oegstgeest

Aanmelden nieuwsbrief
voor vrijwilligers

 
Tafeltje Dek Je Leiden - Maaltijdservice Leiden - Maaltijden leiden - Kant-en-klaar maaltijd Leiden - Thuisbezorgen maaltijd Leiden - Maaltijden bezorgen Leiden - Maaltijden voor ouderen Leiden - Maaltijden aan huis Leiden - Koelvers maaltijden