Aanbod

WIJKPROGRAMMA'S EEN GOEDE BUUR

Vanaf april 2019 zullen in alle wijken van Leiden de Wijkprogramma's Een Goede Buur gaan verschijnen. Hierin vindt u de activiteiten en het cursusaanbod in de wijk waarin u woont.

In de eerste instantie zullen dat de boekjes vooral activiteiten van Radius en Libertas bevatten, maar het is de bedoeling dat steeds meer organisaties zich hierbij gaan aansluiten.


Een wijkprogramma ophalen of downloaden
Het Wijkprogramma kunt u vinden op verschillende locaties, zoals het Huis van de Buurt in uw wijk. En kunt het boekje ook downloaden van de website van Radius: www.radiuswelzijn.nl en van Een Goede Buur: http://eengoedebuur.nl/


Wilt u als organisatie meedoen?
Wanneer organisaties zich willen aansluiten bij het Wijkprogramma Een Goede Buur in hun wijk, dan kunnen zij dit e-mailen naar het e-mailadres van Een Goede Buur in de betreffende wijk. Dit e-mailadres staat vermeld op de voor- en achterzijde van het Wijkprogramma. Via de website kan ook een bericht worden verstuurd. Ook kan men binnenlopen bij een locatie van Een Goede Buur in de wijk. De locaties van Radius en Huizen van de Buurt zijn Een Goede Buur locaties, maar ook dat zullen steeds meer locaties gaan worden.


Op de foto ziet u de uitreiking van het eerste Wijkprogramma Een Goede Buur in de Merenwijk.


Zie hieronder bij de locaties van Radius de downloads van de Wijkprogramma's Een Goede Buur

 

Contact

Hoofdkantoor

Tel. 071 707 42 00
Hooglandse Kerkgracht 32
2312 HV Leiden
Tel. 071 707 42 00
Fax: 071 707 42 80
info@radiuswelzijn.nl
werkdagen: 8:30-17:00

neem direct contact op

Alle locaties in Leiden

Alle locaties in Oegstgeest

Klik hier
Klik hier

Aanmelden nieuwsbrief
voor vrijwilligers

 
Tafeltje Dek Je Leiden - Maaltijdservice Leiden - Maaltijden leiden - Kant-en-klaar maaltijd Leiden - Thuisbezorgen maaltijd Leiden - Maaltijden bezorgen Leiden - Maaltijden voor ouderen Leiden - Maaltijden aan huis Leiden - Koelvers maaltijden