Aanbod

Radius Leiden en Oegstgeest

Radius wil voor ouderen, mensen met een handicap, chronisch zieken en hun mantelzorgers in Leiden en Oegstgeest een steun in de rug zijn op het gebied van wonen, welzijn en zorg.

Foto homepage: Simon Duindam, Leidse Amateur Fotografen Vereniging (www.lafv.nl)

 

 

Radius kwartaalboekje wordt langzaamaan vervangen door Wijkprogramma's Een Goede Buur

Op 16 april is het eerste Wijkprogramma Een Goede Buur in de Merenwijk verschenen. Deze wijkprogramma's zullen onze kwartaalboekjes gaan vervangen.

Radius en Libertas Leiden zijn een nauwe samenwerking aangegaan. U gaat hier in 2019 nog veel van merken. Ons samenwerkingsverband heet 'Een Goede Buur' en onder die naam zullen wij wijkgericht gaan werken. Dat wil zeggen: we sluiten aan bij de gebieden van de sociale wijkteams, waarin onze collega's - sociaal werkers/ ouderenadviseurs van Radius - al drie jaar samenwerken met Libertas Leiden, Kwadraad, MEE en de gemeente Leiden.


In Oegstgeest speelt deze ontwikkeling niet. In elke gemeente gebeuren andere dingen. In onze toekomstige publicaties in Oegstgeest zullen we juist meer aandacht besteden aan wat voor ouderen van Oegstgeest van belang is. Deze nieuwe publicaties zullen in de loop van 2019 verschijnen, naast onze vertrouwde jaargids Radius Contact.


Terug naar Leiden. In de Merenwijk is op 16 april het eerste Wijkprogramma Een Goede Buur verschenen. Hierna zullen in alle wijken in Leiden Wijkprogramma's verschijnen. In deze publicatie kunt u alle activiteiten en het cursusaanbod in de wijk vinden. Want het maakt niet uit of het een feestje is bij Radius of Libertas Leiden, of misschien wel in een speeltuin of bij de bibliotheek. Het is altijd prettig om te weten wat er allemaal te doen is.


Bij de locaties van Radius en Libertas Leiden kunt u deze wijkprogramma's ophalen en u kunt ze ook downloaden van onze website of die van Een Goede Buur: www.eengoedebuur.nl .


Voor wie thuis is op het internet is het daarnaast goed om te weten dat al onze activiteiten (en die van andere organisaties) staan vermeld op www.leiden.buurbook.nl.


Radius gaat als organisatie dus vrolijk verder, waarbij we steeds meer samen optrekken met andere organisaties. Ook in 2019 zijn we weer actief voor ouderen in Leiden en Oegstgeest.


Met vriendelijke groet,
Mariannne Andree Wiltens
teamleider welzijnsactiviteiten Radius

 
Wijkprogramma Merenwijk juli-sept. 2019
Downloaden
Wijkprogramma Noord juli-sept. 2019
Downloaden
Wijkprogramma Mors mei-aug. 2019
Downloaden
Wijkprogramma Stevenshof mei-aug. 2019
Downloaden

Actueel

Dagje strand met de PlusBus

Op dinsdag 16 juli zijn de deelnemers van de PlusBus een dagje naar het strand geweest. Het was een stranduitje in samenwerking met het Ouderenfonds.
Lees verder


Manifest door Leidse welzijnsorganisaties, een alternatief voor de openbare aanbesteding in Leiden

Op 9 juli vond er een interview plaats met Frank van Rooij, directeur/bestuurder Radius en Nathalie Lecina van Studio Mojo i.v.m. de openbare aanbesteding in Leiden en het alternatief dat is aangeboden aan de Leidse gemeenteraad en wethouders. Lees verderMeer nieuws

 

Contact

Hoofdkantoor

Tel. 071 707 42 00
Hooglandse Kerkgracht 32
2312 HV Leiden
Tel. 071 707 42 00
Fax: 071 707 42 80
info@radiuswelzijn.nl
werkdagen: 8:30-17:00

neem direct contact op

Alle locaties in Leiden

Alle locaties in Oegstgeest

Klik hier
Klik hier

Aanmelden nieuwsbrief
voor vrijwilligers

 
Tafeltje Dek Je Leiden - Maaltijdservice Leiden - Maaltijden leiden - Kant-en-klaar maaltijd Leiden - Thuisbezorgen maaltijd Leiden - Maaltijden bezorgen Leiden - Maaltijden voor ouderen Leiden - Maaltijden aan huis Leiden - Koelvers maaltijden