Aanbod

Open luistercirkel Leiden-Binnenstad (alle leeftijden)

Vrijdagavond 22 maart 2019

 

In verbinding zijn

Terwijl de natuur ontluikt, de lente begint, krijgt u, krijg jij, de gelegenheid met oprechte aandacht te luisteren naar elkaar. Vanavond kunt u delen rondom het thema 'In verbinding zijn'. We gebruiken daarbij een talking stick waarmee u om de beurt de ruimte krijgt om iets te delen als u dat wilt. Als u wilt kunt u ook uw wens voor positieve verbindingen in de toekomst uitspreken.

 

In verbinding zijn met onszelf, in verbinding zijn met andere mensen, hoe kunnen we steeds weer zorgen dat we daar voldoende aan toekomen? Tijdens een open luistercirkel worden de aanwezigen uitgenodigd om op een aandachtige manier aanwezig te zijn. We luisteren naar onszelf, naar ons hart, als we de talking stick vasthouden. Is er iets is dat gedeeld wil worden? En we worden stil en luisteren vol aandacht naar de ander als die de stok heeft. Dit is anders dan de meeste gesprekken in het leven, waarbij we vaak snel op elkaar reageren. Soms zijn we dan meer bezig met onze eigen reactie en gedachten, dan met echt naar de ander luisteren. We sluiten de avond af met een rondje waarbij iedereen die dat wil zijn of haar wens uitspreekt voor de toekomst. Welke verbinding wilt u aangaan? Wat voor nieuwe ontmoetingen wenst u? Wat mag er in uw leven ontluiken of gaan groeien? Waar wilt u meer van zien? Wat droomt u voor deze lente?

 

Weet dat u/je van harte welkom bent en voel je vrij dit bericht te verspreiden. Als u/je graag in een luistercirkel met vaste mensen wilt, kun je dat aan ons laten weten. Wij helpen graag nieuwe (kleine) groepen op weg!

De luistercirkels worden georganiseerd door Annet Gijsman (Radius, zie onder) i.s.m. Jacinta van Harteveld (06 30267068 of via www.jacintavanharteveld.nl).

 

Locatie: Hooglandse Kerkgracht 32 Leiden

Tijd: 20.00 – 22.00 uur (deur open 19.40 uur)

Kosten: vrijwillige bijdrage

Aanmelden: (niet verplicht): Annet Gijsman (Radius)

Telefoon: 071 707 42 00

E-mail: a.gijsman@radiuswelzijn.nl

 

Parkeren: Parkeergarage Middelstegracht 50, 2312 TX Leiden.

Steek lopend de Hooigracht en de Kaasmarkt over naar de Hooglandse kerkgracht 32 (links).

 
 

Contact

Hoofdkantoor

Tel. 071 707 42 00
Hooglandse Kerkgracht 32
2312 HV Leiden
Tel. 071 707 42 00
Fax: 071 707 42 80
info@radiuswelzijn.nl
werkdagen: 8:30-17:00

neem direct contact op

Alle locaties in Leiden

Alle locaties in Oegstgeest

Klik hier
Klik hier

Aanmelden nieuwsbrief
voor vrijwilligers

 
Tafeltje Dek Je Leiden - Maaltijdservice Leiden - Maaltijden leiden - Kant-en-klaar maaltijd Leiden - Thuisbezorgen maaltijd Leiden - Maaltijden bezorgen Leiden - Maaltijden voor ouderen Leiden - Maaltijden aan huis Leiden - Koelvers maaltijden