Aanbod

Open luistercirkel Leiden-Binnenstad (alle leeftijden)

Dinsdagavond 11 september

 

Eenzaamheid delen

In de aanloop naar de week van de eenzaamheid (27 september tot 6 oktober) organiseren we een open luistercirkel rond dit thema. Ieder mens kent momenten of periodes van eenzaamheid. We bedoelen dan bijvoorbeeld de situatie waarin je je alleen voelde ook al waren er mensen om je heen, of de keren dat je je niet gezien voelde, of de tijd dat je daadwerkelijk niemand zag. We nodigen je uit jouw gedachten en gevoelens over eenzaamheid te delen en te luisteren naar wat anderen te zeggen hebben. Wie weet kunnen we in het delen over eenzaamheid verbondenheid ervaren?!

We krijgen om de beurt de zogenaamde talkingstone of -stick en de ruimte om al dan niet iets te delen. De anderen luisteren zonder te reageren. Zonder elkaar adviezen te geven, te troosten of te zeggen wat we ervan vinden. We laten elkaar gewoon zijn in het vertrouwen dat ieder zijn of haar eigen weg weet te vinden.

 

Weet dat je van harte welkom bent en voel je vrij dit bericht te verspreiden. Als je graag in een vaste luistercirkel wilt, kun je dat aan ons laten weten. Wij helpen graag nieuwe (kleine) groepen op weg!

 

Voor meer informatie en aanmelden

Annet Gijsman: Radius, 071 707 42 00 of via info@radiuswelzijn.nl

Jacinta van Harteveld: 06 30 26 70 68 of via
www.jacintavanharteveld.nl

 

Locatie: Hooglandse Kerkgracht 32 Leiden

Parkeren: Parkeergarage Middelstegracht 50, 2312 TX Leiden

Tijd: 20.00 - 22.00 uur

Kosten: vrijwillige bijdrage

 
 

Contact

Hoofdkantoor

Tel. 071 707 42 00
Hooglandse Kerkgracht 32
2312 HV Leiden
Tel. 071 707 42 00
Fax: 071 707 42 80
info@radiuswelzijn.nl
werkdagen: 8:30-17:00

neem direct contact op

Alle locaties in Leiden

Alle locaties in Oegstgeest

Klik hier
Klik hier

Aanmelden nieuwsbrief
voor vrijwilligers

 
Tafeltje Dek Je Leiden - Maaltijdservice Leiden - Maaltijden leiden - Kant-en-klaar maaltijd Leiden - Thuisbezorgen maaltijd Leiden - Maaltijden bezorgen Leiden - Maaltijden voor ouderen Leiden - Maaltijden aan huis Leiden - Koelvers maaltijden